مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی گفت: در حال حاضر 80 هزار نفر در استان از خدمات کمیته امداد بهرهمند هستند که بخشی خدمات مستمر دریافت میکنند و بخشی به صورت غیر دائمی و موردی تحت حمایت قرار میگیرند.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازخبرگزاری فارس از اراک، محسن ولیئی ظهر امروز در نشست کمیته ساماندهی اشتغال روستایی که در دانشگاه تفرش برگزار شد، اظهار اشت: در طول 35 سال عمر این نهاد مردمی چهار و نیم میلیون نفر تحت پوشش این مرکز قرار گرفتند و در حال حاضر 80 هزار نفر در استان از خدمات کمیته امداد بهرهمند هستند که بخشی از این افراد خدمات مستمر دریافت میکنند و بخشی به صورت غیر دائمی و موردی تحت حمایت قرار میگیرند.
وی بر لزوم توسعه مشارکتهای مردمی در امر کمک به نیازمندان تاکید کرد و بیان داشت: کمیته امداد از ابتدای تاسیس تاکنون فعالیتهای ارزشمندی را در راستای کمک به نیازمندان و محرومان انجام داده که بخش قابل توجهی از این کمکها با کمک افراد خیر و نیکوکار بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی تصریح کرد: توانمندسازی فکری و جسمی و فرهنگی مددجویان زیر پوشش یکی از سیاستهای کلی و مهم کمیته امداد است که در این راستا اقدامات خوبی صورت گرفته است.
ولیئی خاطرنشان ساخت: ایجاد اشتغال برای مددجویان زیر پوشش، توسعه شبکه اجتماعی و مراکز نیکوکاری و توسعه مشارکتهای مردمی از دیگر سیاستهای کلی کمیته امداد است که با جدیت دنبال میشود.
وی افزود: در حوزه توانمندی فکری پنج هزار و 400 دانشآموز و دو هزار دانشجو تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی هستند و درحوزه توانمندی اقتصادی که مهمترین فعالیت کمیته امداد در این راستا انجام میشود، خدماتی همچون ایجاد اشتغال از طریق مراکز کارآفرینی و کاریابی و اعطای تسهیلات خود اشتغالی انجام میشود و از ابتدای سال تاکنون یکصد و 10 میلیارد ریال در این حوزه هزینه شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی سهم شهرستان تفرش از این میزان را 10 میلیارد ریال کمک بلاعوض و اعطای 37 میلیون و 200 هزار ریال تسهیلات عنوان کرد و تصریح کرد: کمیته امداد به منظور توانمند کردن مددجویان فعالیت خود را در سه حوزه توانمندی فکری، جسمی و اقتصادی گسترش داده است.
وی ادامه داد: کمیته امداد در حوزه توانمندی اقتصادی اقدام به استعداد سنجی مددجویان زیر پوشش خود برای نخستین بار در سطح کشور کرده و همچنین در هشت ماهه گذشته اقدام به ایجاد هزار و 825 مورد اشتغال و ارائه آموزش به هشت هزار نفر در قالب دورههای آموزشی کسب و کار و کارآفرینی کرده است.
ولیئی با بیان اینکه تاکنون 49 دستگاه در سطح استان به منظور کمک به محرومیت زدایی توسط این نهاد شناسایی شدهاند تاکید کرد: در این راستا نیز سند کاهش فقر به منظور ارتقاء منابع و مشارکتها به امضا رسید و مقرر شد این دستگاهها در امر محرومیت زدایی کمک کنند و امروز دانشگاه تفرش و مرکز رشد آن یکی از مراکز هدف ما در استفاده از پتانسیلهای موجود در دانشگاهها در راستای اشتغالزایی است.
رئیس دانشگاه تفرش نیز در این نشست گفت: دانشگاه تفرش تنها دانشگاه استان است که دارای مرکز رشد مستقل میباشد.
احمدرضا ربانی اظهار داشت: مرکز رشد دانشگاه تفرش آمادگی دارد در زمینه کمک به برند سازی محصولات، مساعدت در گرفتن وامهای بانکی، در اختیار قرار دادن زمین کشاورزی و فعالیت متقاضیان در شرکتهای زیر پوشش مرکز رشد دانشگاه، ایجاد و توسعه شرکتهای دانش بنیان و ارائه تسهیلات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به امر اشتغالزایی در این شهرستان کمک رسانی کند.
برگزاری دورههای آموزشی کسب و کار و کارآفرینی برای دانشجویان و تمامی علاقمندان توسط کمیته امداد استان مرکزی در دانشگاه تفرش، انعقاد قرارداد زیر کشت بردن 100 هکتار زمین دانشگاه تفرش به منظور کاشت دانههایی با بازدهی بالا بین دانشگاه تفرش و کمیته امداد استان مرکزی، استفاده از کارگاهها و مراکز کارآفرینی در اختیار کمیته امداد استان مرکزی برای ایدههای نو، انجام نشستها و فعالیتهای کارشناسانه به منظور ایجاد توافقات دو جانبه بین دانشگاه تفرش و کمیته امداد استان مرکزی از مهمترین مصوبات این نشست بود.


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، احمد محبعلی در مراسم افتتاح نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری شهرستان که در دانشگاه تفرش برگزار شد با اشاره به ضرورت و زمینه های اجرای این نمایشگاه اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه و نمایشگاه های مشابه معرفی توانمندی و ظرفیتهای توریستی و زیرساخت های مربوط به حوزه تولید و صنایع شهرستان بوده است.
وی افزود: صنایع دستی و گردشگری در شهرستان تفرش دارای تنوع و چشم نوازی های بسیاری است که سبب علاقه و میل اقشار مختلف به ویژه جوانان و دانشجویان به این محصولات و تولیدات فرهنگی و صنایع دستی شده است.
محب علی تصریح کرد: این علاقه برای تهیه صنایع دستی از سوی اقشار فرهیخته دانشگاهی و دانشجویان حرکتی موثر در جهت حمایت از صنایع دستی و آثار هنری هنرمندان شهرستان به شمار می آید.
وی به انگیزش های ایجاد شده در برگزاری نمایشگاه های آثار فرهنگی و هنری عرصه های صنایع دستی اشاره کرد و گفت: حمایت و تشویق هنرمندان و فعالان عرصه های مختلف هنری و فرهنگی و گردشگری سبب حرکت روبه رشد و روزافزون این فعالاشن می شود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تفرش به صنعت مسگری در شهرستان تفرش اشاره و تصریح کرد: در این نمایشگاه آثار صنایع دستی مسگری شهرستان که به عنوان یک تولید شهرستانی دارای سابقهای بیش از یک قرن بوده و به عنوان یکی از منابع درآمد بسیاری از هنرمندان صنایع دستی است، در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تفرش با اشاره به تنوع زیستی گیاهان دارویی شهرستان گفت: براساس نظر و اعلام کارشناسان و متخصصان حوزه دارویی، شهرستان تفرش از تنوع گیاهان دارویی خوبی برخوردار است.
محبعلی افزود: می توان با همراه شدن شرکت های تعاونی در عرصه های تولید گیاهان دارویی به اشتغال آفرینی در شهرستان کمک کرده و از سوی دیگر نقدینگی و درآمد استان را افزایش داد.
وی تصریح کرد: با برنامه ریزی و کمک به توسعه این حوزه شهرستان می توان این شهرستان را به قطب گیاهان دارویی در سطح استانی و ملی مبدل کرد.


به مناسبت 16 آذر روز دانشجو مراسم بزرگداشت این روز در دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بعد از ظهر امروز در این آئین گفت: ثبات عقیده،آزادی افکار و عقاید مهمترین اهداف سه دانشجوی شهید در 16آذر سال 1332 بود.
رضا عیسینیا افزود: نبود فضای باز سیاسی و امنیتی باعث شد تا دانشجوی آزادی خواه با حرکت انقلابی اسلامی خود در 16 آذر 1332 دژ استکبار را در هم بشکند و مسیر بیان اندیشه و عقاید خود را هموار کند.
وی خاطرنشان کرد: واقعه 16 آذر وابسته و سرمشق گرفته از کودتای 28 مرداد بود و دانشجویان دانشکده فنی در این روز توانستند بانگ رسوائی رژیم پهلوی و استکبار جهانی را در عالم به صدا در آورند و با خون خود پایبندی به عقایدشان را اثبات کنند.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، مهمترین مطالبات دانشجویان در 16 آذر را گفتمان آزادی خواهی دانست و متذکر شد: دانشجویان در آن برهه از زمان سرمایه وابسته به غرب را نمیپذیرفتند و خواهان نفی استکبار و اجرای فقر ستیزی با ایدئولوژی اسلامی بودند.
عیسینیا تصریح کرد: جوانان نسل امروز به خصوص دانشجویان باید با توجه به مسائل روز در عرصههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی هشیار و آماده خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند.
وی ادامه داد: نگاهی به گذشته و رویدادها حاکی از جوشش سه تفکر قاجار، پهلوی و جمهوری است و در عصر حاضر جنبشهای دانشجویی همانند گذشته حمایتی یا وابسته به قدرت دولت نیست بلکه دانشجو در این برهه تا حد امکان از قدرت دوری میکند و طالب اعتدال است.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه دانشجویان در تمامی عرصههای علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور خوش درخشیدهاند و مایه افتخار کشور هستند، خاطرنشان کرد: جایگاه دانشجو بسیار مهم است و باید با تدابیر سنجیده از گرفتار شدن این قشر در دام و توطئه دشمنان جلوگیری کرد.
رئیس دانشگاه تفرش نیز در این آئین با اشاره به اینکه بزرگترین جنبش ملی مذهبی دانشجویی در سال 1332 اتفاق افتاد، یادآور شد: 16 آذر روز تجلی عزم و اراده و ایمان برای شروع حرکتی تازه به سوی رهایی از ظلم و استبداد و آرمان خواهی دانشجویان ایران است.
احمدرضا ربانی افزود: ثبت روز دانشجو در تقویم ملی نشان دهنده نقش پر رنگ دانشجو در کشور است.
وی تصریح کرد: 16 آذر نقطه عطف جریانات دانشجویی در راستای ایفای نقش اساسی آنان در مسائل کشور است که تداوم این جریان موجب بروز و تشکیل انقلاب اسلامی است.


رئیس جمعیت هلال احمر تفرش گفت: با تدابیر اندیشیده شده برای مقابله با حوادث طبیعی و ایمنی در برابر بلایا طرحی با عنوان دادرس در مدارس تفرش اجرایی شد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش مجید حسینجمال امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: در اجرای این طرح دانشآموزان مدارس در پایه سوم راهنمایی آموزشهای امداد و کمکهای اولیه را دریافت میکنند.
وی تصریح کرد: برای اجرای این طرح در هفت مدرسه 14 نفر از مدیران و مربیان مدارس آموزش کمکهای اولیه که شامل پناهگیری و تخلیه اضطراری، احیای قلبی و ریوی، اطفاء حریق، جلوگیری از خونریزیها، تریاژ مقدماتی، پانسمان، بانداژ و آتلبندی را به منظور آموزش به دانشآموزان فرا گرفتند.
رئیس جمعیت هلال احمر تفرش افزود: به همین منظور مدیر مدرسه به عنوان رئیس کمیته مدیریت بحران ناشی از سوانح هر مدرسه اصول مدیریت بحران را فرا میگیرد و یک مربی کارآزموده واجد شرایط به عنوان مسئول تیم امداد و نجات این کمیته باید آموزشهای تئوری و عملی طرح دادرس را فرا گرفته و مهارتهای لازم را برای مقابله با شرایط بحرانی و روزهای سخت کسب کرده و مشغول فعالیت شود.
حسینجمال ادامه داد: در این طرح مربیان مهارتهای کاربردی و مورد نیاز هنگام مواجهه با حوادث را به منظور پاسخگویی صحیح و سریع برای کاهش اثرات بلایای طبیعی در یک محیط شاداب و پر نشاط مبتنی بر کار گروهی به دانشآموزان انتقال میدهند و آنان را آماده نقش آفرینی موثر در هنگام حوادث میکنند.
وی بیان کرد: در اجرای این طرح از هر مدرسه 14 دانشآموز به عنوان تیم دادرس تربیت میشوند که پس از موفقیت در آزمونهای تئوری و عملی برگزار شده از سوی جمعیت هلال احمر، به عنوان تیم دادرس برتر شهرستان به مراحل استانی و کشوری المپیاد دانشآموز آماده در روزهای سخت راه خواهند یافت.
رئیس جمعیت هلال احمر تفرش گفت: طرح دادرس از نیمه آبان ماه آغاز شده و کلاسهای آموزشی 40 ساعته برای مجریان طرح برگزار میشود و المپیاد شهرستانی این طرح در دهه فجر برگزار خواهد شد.
حسینجمال با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر مجموعهای است که اهداف مقدس و معنوی را دنبال میکند، اضافه کرد: تسکین آلام بشری، تلاش برای تامین صلح، دوستی و تفاهم بین انسانها و تلاش برای سلامت بشر و تامین احترام و کرامت انسانها چهار هدف مهم جمعیت هلال احمر است.


رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تفرش گفت: برای جلوگیری از وارد شدن خسارت به مرتعداران، طرح بیمه مراتع در این شهرستان در سطح سه هزار هکتار به اجرا در آمد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک محمود عسگری ظهر امروز در حاشیه بازدید از طرحهای مرتعداری این شهرستان اظهار داشت: هدف از اجرای طرح بیمه مراتع حمایت از مجریان طرحهای مرتعداران خسارت دیده بر اثر عوامل طبیعی مانند خشکسالی، سیل و تگرگ است که بیمه مراتع میتواند یکی از راهکارهای اصولی برای کاهش ریسک و افزایش اطمینان خاطر بهرهبرداران در سرمایهگذاری برای مدیریت مرتع محسوب شود.
وی تصریح کرد: مراتع با همکاری مرتعداران شهرستان بیمه میشوند و در این خصوص 68 درصد هزینه بیمه از طریق اعتبارات دولتی و مابقی را مرتعداران پرداخت میکنند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تفرش افزود: در آینده نزدیک همانند سنوات گذشته برای آشنایی بیشتر مرتعداران با بیمه مراتع، نحوه تهیه طرح مرتعداری و دیگر موضوعات در زمینه منابع طبیعی، کلاسهای آموزشی و علمی و عملی با استفاده از کارشناسان و اساتید برگزار میشود.


مدیرامور آب و فاضلاب تفرش گفت: به منظور بهبود کیفیت و کمیت ذخیره آب، پنج بند خاکی و سه رشته قنات گیان تفرش لایروبی شد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، محمد باقریمنفرد ظهر امروز در حاشیه بازدید از قناتهای گیان تفرش، اظهار داشت: هدف از لایروبی سدهای خاکی و قناتهای شهر تفرش افزایش سطح کیفی آب و همچنین افزایش حجم مخازن ذخیره آب در پشت بندها و قناتها بوده است.
وی افزود: هرکدام از پنج بند خاکی و سه قنات یاد شده ظرف مدت یک هفته لایروبی شد و تا قبل از بارندگیهای اخیر به پایان رسید.
مدیر امور آب و فاضلاب تفرش افزود: در این عملیات 50 متر مکعب آوردهای رودخانه از بندها و پنج متر مکعب گل و لای از قناتها تخلیه شد، همچنین لایروبی قناتها 10 میلیون ریال هزینه در بر داشته، اما لایروبی بندهای خاکی با همکاری جهاد نصر صورت گرفته است.
قناتهای گیان تفرش یکی از منابع مهم تأمین آب شرب در این شهرستان است که استحصال از آن با حداقل هزینه صورت میگیرد.


رئیس جمعیت هلال احمر تفرش گفت: طرح امداد و نجات زمستانه جمعیت هلال احمر شهرستان تفرش از امروز آغاز میشود.

مجید حسینجمال امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: طرح امداد و نجات زمستانه با توجه به نزدیک شدن فصل زمستان و لزوم ایجاد ایمنی در راستای کاهش حداکثری حوادث ترافیکی و نیز ایجاد امکان تردد ایمن در جادهها، مقابله با سرمازدگی، کولاک، بهمن و یخبندان اجرا میشود.
وی هدف از اجرای این طرح را خدمت رسانی مطلوب به مسافرین، اسکان مسافرین، تغذیه اضطراری و تسریع در رسیدگی به تصادفات و نجات حادثه دیدگان عنوان کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر تفرش تصریح کرد: افزایش خدمات امداد و نجات، بهره برداری بهینه از ظرفیت و توان عملیاتی امدادگران در ماموریتهای امداد و نجات و افزایش ایمنی در محورهای مواصلاتی از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
وی تصریح کرد: درمان سرپایی اضطراری نجات و کمکهای اولیه درمانی ضروری به مصدومان، مجروحان تصادفات، سایر حوادث و سوانح از جمله خدمات جمعیت هلالاحمر در طرح امداد و نجات زمستانی است.
حسینجمال افزود: به دنبال ریزش برف در روزهای گذشته در محور مواصلاتی شهرستان تفرش و مشکل تردد در این محور امدادگران این شعبه اقدام به اسکان 60 مسافر در راه مانده کردند.
وی خاطرنشان کرد: از اواخر آبان ماه امسال تمامی عوامل امدادی شعبه در حال آماده باش قرار گرفتند و در گشتهای امدادی تعداد 3 اکیپ به طور گردشی امداد رسانی میکنند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفرش بیان کرد: تمام عوامل امدادی جمعیت هلال احمر تفرش به ویژه عوامل مستقر در پایگاه امداد جادهای در حال آماده باش قرار دارند و خدمترسانی به مردم توسط نیروهای امداد و نجات در تمامی ساعات شبانهروز انجام میشود.


مدیر کمیته امداد تفرش خبر داد
پرداخت ۲۲۹ مورد وام اشتغالزایی و کارگشایی به مددجویان امداد تفرش
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، قاسم مقدم با اشاره به پرداخت وام به نیازمندان اظهار کرد: برای اجرای این طرح بالغ بر 6 میلیاردو 818 میلیون ریال برای افراد تحت پوشش این کمیته هزینه شده است.
وی افزود: اشتغال گامی موثر در توانمند سازی مددجویان تحت حمایت بوده و کمیته امداد در راستای رفع مشکلات معیشتی مددجویان این نهاد خدمات مختلفی را در سال ارائه میدهد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) تفرش تصریح کرد: با کمک بانک های عامل در این مدت 57 مورد وام اشتغالزایی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای خانواده های تحت حمایت و خروج تدریجی آنها از چرخه های حمایتی اقدام به پرداخت این تسهیلات کرده است.
وی افزود: با فراهم کردن شرایط ازدواج آسان برای جوانان میتوان از بسیاری تهدیدات و مشکلات در دوران جوانی جلوگیری کرد و مردم و خیرین این شهرستان علاوه بر پرداخت صدقات و کمک به نیازمندان در تامین جهیزیه و کمک به تسهیل ازدواج جوانان با این نهاد همکاری خوبی دارند.
مقدم گفت: این مدیریت با هدف ایجاد اشتغال و توانمندی خانوادههای تحت حمایت و با همکاری بانکهای عامل مبلغ 4 میلیارد و 650 میلیون ریال به صورت وام به مددجویان و غیر مددجویان پرداخت کرده است.


تفرش - ایرنا- مزار مطهر شهدای گمنام مدفون در دانشگاه تفرش روز دوشنبه به مناسبت هفته بسیج، گلباران و عطرافشانی شد.
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از ایرنا، این مراسم صبح امروز پس از قرائت زیارت عاشورا با حضور مسئولان ،کارکنان و دانشجویان در این دانشگاه برگزار شد.
شرکت کنندگان در این مراسم ضمن گلباران و عطر افشانی تربت پاک شهیدان با آرمان های والای امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.
شهدای مدفون در دانشگاه تفرش در عملیات والفجر هشت و بدر به درجه والای شهادت نائل شده اند.


رئیس اداره هواشناسی تفرش از بیشترین میزان بارش پاییزی در تفرش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش قاسم حاجی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: بارش باران از ساعت هشت شب روز گذشته آغاز شده و تا این لحظه مقدار دقیق بارش 40,2 میلیمتر گزارش شده است.
وی ادامه داد: این میزان بارش از ابتدای پاییز در تفرش بینظیر بوده و در مقایسه با شهرهای همجوار بیشترین میزان بارش در این شهرستان اعلام شده است.
رئیس اداره هواشناسی تفرش تصریح کرد: با ورود سامانهای پر بارش به استان مرکزی، بارش باران سراسر این استان را فرا گرفته و پیشبینی میشود تا پایان هفته نیز ادامه داشته باشد.
حاجی ادامه داد: میانگین دمای هوای تفرش امروز 8,8 سانتیگراد و مجموع بارندگی سال زراعی جاری در این شهر از ابتدای آبانماه 23,2 میلیمتر است.
وی وضعیت جوی شهرستان تفرش را طی 24 ساعت آینده غالباً ابری پیشبینی کرد و افزود: بارش باران ادامه دارد و این بارش در ساعاتی با وزش باد همراه است.
رئیس اداره هواشناسی تفرش دمای فعلی این شهرستان را حداقل 3,8 درجه اعلام کرد و گفت: این دما نسبت به روز گذشته در همین ساعت اندکی افزایش یافته است.


رئیس اداره راه و شهرسازی از آمادگی کامل راهداران در فصل سرما به منظور ارایه خدمات جادهای و مسافرین در شهرستان تفرش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش مجتبی معصومی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک گفت: در آستانه فصل سرما و بارندگی، اکیپهای طرح زمستانی راه و ترابری فعال و در مناطق کوهستانی و برفگیر شهرستان تفرش مستقر شدهاند.
وی از ذخیرهسازی هزار تن نمک و 2 هزار تن ماسه برای محورهای برفگیر تفرش خبر داد و افزود: این میزان ذخیرهسازی در کاهش لغزندگی محورها در زمان بارش برف و یخبندان جادههای این شهرستان مورد استفاده قرار میگیرد.
رئیس اداره راه و شهرسازی اظهار داشت: عملیات زمستانی در دو گردنه در محور اصلی و پنج گردنه در محور روستایی است که این محورها بسیار برفگیر هستند و راهداران با استقرار در دو راهدارخانه محورهای گیان و نقرهکمر آماده ارائه خدمات به همشهریان و مسافران میباشند.
معصومی از تجهیز محورهای کوهستانی پرتردد شهرستان به ماشینآلات سنگین و نیمه سنگین خبر داد و تصریح کرد: 2 دستگاه گریدر، پنج دستگاه کامیون و 10 دستگاه تراکتور برفروب برای مسیرهای سخت گذر شهرستان در نظر گرفته شده است که در پنج مسیر روستایی و هفت گردنه برفگیر آماده خدمت رسانی هستند.
رئیس اداره راه و شهرسازی تفرش با اشاره به کمبود امکانات راهداری برای اجرای طرح زمستانی در جادههای اصلی و فرعی شهرستان تفرش بیان داشت: در صورت بارش سنگین برف و بوران و بحرانی شدن محورهای شهرستان تفرش امکانات موجود راهداری جوابگو نیست.
شهرستان تفرش 440 کیلومتر محور مواصلاتی اصلی و فرعی دارد.


رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تفرش بر لزوم آموزش همگانی امداد و کمکهای اولیه به منظور توانافزایی تیمهای امدادی هلال احمر تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازخبرگزاری فارس اراک مجید حسینجمال ظهر امروز در جلسه هماهنگی تفاهمنامه جمعیت هلال احمر و ادارات این شهرستان اظهار داشت: با توجه به شعار هر خانواده ایرانی، یک امدادگر پرداختن به آموزش همگانی امداد و کمکهای اولیه امر بسیار مهمی است که باید اهتمام ویژهای به آن داشت.
وی با اشاره به تفاهمنامههایی که هلال احمر با ادارات امضاء میکند، تصریح کرد: برگزاری دورههای کمکهای اولیه و فوریتهای پزشکی، امدادی، جستجو، امداد و نجات، کلیات اطفاء حریق و راههای پیشگیری و آمادگی و مقابله با حوادث طبیعی و غیرمترقبه موضوع تفاهمنامه جمعیت هلال احمر با ادارات و نهادهای دولتی است.
رئیس جمعیت هلال احمر تفرش افزود: تهیه و تدوین سرفصل دورههای آموزشی، تامین منابع آموزشی، تامین مربیان مورد نیاز برای تدریس در دورههای آموزشی چهارگانه، تامین ایاب و ذهاب و حقالزحمه مربیان آموزشی، تامین تجهیزات آموزشی ویژه دورههای آموزشی، ارزیابی و مشارکت در صدور گواهینامه پایان دورههای آموزشی پس از اتمام هر دوره از دیگر تعهدات جمعیت هلال احمر تفرش است.
حسینجمال ادامه داد: هماهنگی با سازمانها و ادارات دولتی به منظور برقراری ارتباط لازم با جمعیت هلال احمر برای مشخص کردن زمان، مکان و چگونگی برگزاری دورهها و توزیع منابع آموزشی، ابلاغ دستور به تمامی ادارات برای اعلام فهرست مشخصات کامل متقاضیان شرکت در دوره و برنامه زمانبندی پیشنهادی حداقل یک هفته قبل از برگزاری هر دوره به جمعیت هلال احمر از تعهدات ادارات است که امیدواریم در سایه این همکاریها بتوانیم شاهد تحقق شعار «هر خانواده ایرانی، یک امدادگر» باشیم.


مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش از اهدای 26 فقره جهیزیه و هدیه ازدواج توسط این نهاد به مددجویان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازروابط عمومی کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی، قاسم مقدم گفت: به همت کمیته امداد شهرستان تفرش در 7 ماهه نخست سالجاری تعداد 26 فقره جهیزیه و هدیه ازدواج به نو عروسان و تازه دامادهای تحت حمایت این نهاد پرداخت شده است.
وی افزود: برای پرداخت این تعداد جهیزیه و هدیه ازدواج بیش از 289 میلیون ریال هزینه شده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان تفرش با اشاره به اهمیت امر ازدواج گفت: با فراهم کردن شرایط ازدواج آسان برای جوانان میتوان از بروز بسیاری از تهدیدات و مشکلات در دوران جوانی جلوگیری کرد.
مقدم با تشکر از خیرین این شهرستان اظهار داشت: مردم نیکوکار و خیر این شهرستان علاوه بر پرداخت صدقات و کمک به نیازمندان در تامین جهیزیه و کمک به تسهیل ازدواج جوانان با این نهاد همکاری مناسبی دارند.


جلسه توجیهی جشنواره خوارزمی بمنظور شرکت فعال تر دانش آموزان در جشنواره خوارزمی امسال در دبیرستان فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازندای تفرش ، جلسه توجیهی جشنواره خوارزمی بمنظور شرکت فعال تر دانش آموزان در جشنواره خوارزمی امسال در دبیرستان فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.
این جلسه که با حضور دبیر جشنواره خوارزمی اداره کل آموزش وپرورش استان مرکزی به اتفاق 3 تن از داوران این رقابت ها و دانش آموزان مدارس متوسطه تفرش برگزار و داوطلبان شرکت در جشنواره در سه کارگروه گروه علوم پایه، علوم انسانی و رایانه با اصول ونحوه ارائه پروژه ها را مطابق فرم های داوری آشنا شدند.
دکتر کمالی نهاد از داوران وکارشناسان علوم انسانی ضمن تشریح مبانی ارائه فعالیت های پژوهشی ، این فعالیت را درتمامی مراحل تحصیلی حتی مراحل زندگی افراد حایز اهمیت دانست.


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازواحد مرکزی خبر اراک
همزمان با سالروز حرکت کاروان امام حسین (ع) و یارانش از مدینه منوره تا سرزمین نینوا کاروان نمادین حسینی در تفرش به راه افتاد.
این کاروان به همت جوانان و عاشقان امام حسین(ع) بصورت خودجوش برای چهارمین سال متوالی در این شهرستان انجام و با استقبال گرم مردم روبرو شد.
کاروان نمادین امام حسین (ع)، تمام میادین و خیابانهای شهرستان تفرش را طی کرد تا مظلومیت و مقاومت سالار شهیدان و یاران وفادارش در راه سربلندی اسلام را برای مردم تبیین کند.
این کاروان با همراهی مردم پس از طی خیابانهای اصلی شهرستان تفرش با حضور در امامزاده محمد (ع) و سپس حسینیه ششناو به عزاداری در سوگ سالار شهیدان پرداخت.
حجت الاسلام سید محمد مومنی امام جمعه شهرستان تفرش در این مراسم گفت:هدف از عزاداری امام حسین (ع) در ماه محرم زنده نگه داشتن دین و اهداف والای سید الشهدا است.


تشکر امام جمعه از حضور مردم در راهپیمایی
امام جمعه شهرستان تفرش : تا زمانی که روحیه استکباری آمریکا ، روحیه مداخله گرایانه آمریکا وجود داشته تا حدی که جاسوسی و شنود تلفنی وجو د داردمرگ بر آمریکا ومرگ بر اسراییل وجود خوهد داشت .
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازندای تفرش:
حجت الاسلام مومنی امام جمعه شهرستان تفرش در پایان راهپیمایی از حضور مردم و دانش آموزان در راهپیمایی 13 آّن تشکر کرد و گفت :
ما تکیه بر فرهنگ عاشورا، درس آموزی از سیاست ، وفا، شجاعت امام حسین (ع) می توانیم در برابر دشمنان ایستادگی کنیم.
حجت الاسلام مومنی افزود : فرهنگ حسینی ، فرهنگ عاشورا سرمایه های عظیم ملت ما است .
وی تصریح کرد : نسل جدید احتیاج به توجیه ، تحلی ، بررسی دارد و باید نسل جوان را آگاه کرد تا تحت تاثیر القائات و حرفهای دشمنان قرار نگیرند. مبادا از لبخندهای دشمنان خوشحال شویم ، مبادا به دشمنان اعتماد کنیم ، درصورت اعتماد ضربه سنگینی می خوریم .بی اعتباری دشمنان و به خصوص آمریکا در کل جهان به اثبات رسیده و از این بی اعتباری باید درس عبرت بگیریم و دست بیعت به دشمنان ندهیم.
امام جمعه تفرش تاکید کرد : تا زمانی که روحیه استکباری آمریکا ، روحیه مداخله گرایانه آمریکا وجود داشته تا حدی که جاسوسی و شنود تلفنی وجو د داردمرگ بر آمریکا ومرگ بر اسراییل وجود خوهد داشت .
وی خاطر نشان کرد : با اعتماد به نفس ، مقاومت ، صرفه جویی ، اعتماد بر نخبگان کشور ، مشکلات را پشت سر نهاده و حماسه اقتصادی دیگری را خلق کنیم .


یک خانواده بعد از 40 سال دختر خود را با کمک بهزیستی تفرش پیدا کرد.
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازواحد مرکزی خبر، پدر ِایران آبدر که مادرزادی معلول است، در سال 52 دخترش را تحویل بهزیستی کرمان داده بود.
خانم آبدر متولد 1322 حالا بعد از 40 سال در روز اول محرم توانست 3 خواهر و 3 برادر خود را در شهر تفرش ببیند.
خانم آبدر در سال 62 از کرمان تحویل بهزیستی ساوه شد اما این اداره هم موفق به پیدا کردن خانواده اش نشد و به علت تخزیب ساختمان بهزیستی، اورا تحویل بهزیستی تفرش دادند.
مددکاران بهزیستی تفرش با تماس های مداوم با مخابرات کرمان سرانجام با پیدا کردن یکی از اقوام دور خانم آبدر، 2 هفته قبل تلفنی خواهر و برادر ایران را پیدا کردند.


به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 13 آبان ماه، فریاد استکبار ستیزی در مناطق مختلف استان مرکزی طنین انداز شد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری ایرنا ، دهها هزار نفر از اقشار مختلف مردم شهرها و نقاط مختلف استان مرکزی امروز همزمان با سراسر کشور ، با حضور در آیینها و تجمعها با سردادن شعارهای انقلابی انزجار خود را از سیاستهای زیاده خواهانه و استکباری آمریکا و رژیم نامشروع اسرائیل اعلام کردند.
آیین استکبار ستیزی در اراک با تجمع در مصلی بیت المقدس این شهربا تلاوت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و پس از سردادن شعارهای انقلابی، اجتماع کنندگان به سخنان نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گوش فرا دادند.
برگزاری تریبون دانشجویی و دانش آموزی و آیین نوحه خوانی از برنامه های جانبی یوم الله 13 آبان در اراک بود.
همچنین نظیر این مراسم بطور همزمان در نقاط محتلف استان برگزار شد .
* ساوه
همزمان با یوم الله 13 آبان، ندای مرگ بر استکبار در جای جای ساوه طنین انداز شد ، اقشار مختلف مردم این با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضمون ˈمرگ بر استکبارˈ، ˈالله اکبرˈ، ˈلا اله الا الله ˈ و ˈ 13 آبان ماه یوم الله است یوم اللهˈ، این روز را گرامی داشتند.
شرکت کنندگان در این مراسم با سر دادن شعارهای ˈامروز روز ملت ایران است، روز مبارزه با استکبار استˈ، ˈما همه سرباز توایم خامنه ای، گوش به فرمان توایم خامنه ایˈ خشم و انزجار خود را از مستکبران جهان به نمایش گذاشتند.
امام جمعه ساوه در این مراسم با اشاره به این که 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده است، گفت: ایران اسلامی در همه حال و تحت هر شرایطی با مستکبران مبارزه خواهد کرد.
حجت الاسلام سید ˈحسین تقویˈ با بیان این که ماهیت انقلاب اسلامی مبارزه با استکبار است، اظهار کرد: ملت بزرگ ایران با هر کسی که به دنبال زورگویی، ظلم به مظلوم و تجاوز به حقوق و حریم دیگران باشد، مبارزه می کند.
* مردم شهرستان زرندیه نیز با حضور در راهپیمایی 13 آبان انزجار خود را از مستکبران جهان اعلام کردند و با سردادن شعارهای ˈمرگ بر اسراییلˈ و ˈلا اله الا اللهˈ این روز را گرامی داشتند.
امام جمعه زرندیه در این مراسم گفت: 13 آبان یوم الله است و اهمیت حوادث این روز کمتر از پیروزی انقلاب اسلامی نیست.
حجت الاسلام ˈمحمدعلی علم الهدیˈ افزود: ایران اسلامی با هر زورگویی که بخواهد حقوق ملت های مظلوم را نادیده بگیرد، مبارزه می کند.
* خمین
صدای فریادهای کوبنده ˈمرگ بر آمریکاˈ، دانش آموزان، مردم و مسوولان در راهپیمایی یوم الله 13 آبان از مسیر میدان 15 خرداد تا مصلای امام خمینی(ره) دوشنبه در شهرستان خمین زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی طنین انداز شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شرکت کنندگان با حضور گسترده خویش در این راهپیمایی با سردادن ˈالله اکبرˈ، مرگ بر آمریکاˈ، خشم و انزجار خویش را ازجنایت های آمریکا به جهانیان اعلام کردند.
دراین مراسم امام جمعه خمین گفت: آمریکا امروز خواهان و مدعی مذاکره با ایران است و اما هنوز دست از تهدیدها، ترورها، ظلم و ستم، حمایت از رژیم صهیونیستی برنداشته است و این ادعای دروغین آمریکا به دنیا را اثبات می کند.
حجت الاسلام و المسلمین سید ˈعلی حسینیˈ در این مراسم افزود: بزرگترین دشمن کشورهای دنیا، دولت تروریست، جنایتکار، ظالم، متجاوز و ستمگر در سطح بین الملل کشور غارتگر آمریکا است.
* تفرش
مردم شهرستان تفرش همزمان با سراسر کشور و استان با راهپیمایی و اجتماع در مصلای ولایت این شهر روز سیز ده آبان و مبارزه با استکبار را گرامی داشتند و علیه مستکبران شعار سر دادند.
امام جمعه شهرستان تفرش طی سخنانی در جمع مردم این شهر با اشاره به تقارن این روز با محرم افزود: محرم یک ظرفیت و سرمایه عظیم برای ملت ایران برای ایستادن در مقابل دشمنان است.
حجت الاسلام ˈسید محمد مومنیˈ ادامه داد: رسالت کنونی ملت ایران و مسوولان در عصر کنونی انتقال فرهنگ حسینی و عاشورا به نسل جوان است.
وی در ادامه تصریح کرد: تا زمانیکه روحیه استکباری و مداخله گرانه امریکا باقی است مرگ بر امریکا ایران ادامه دارد.
در پایان این مراسم قطعنامه 10 ماده ای با موضوعات لزوم اتحاد و یکپارچگی ملت حول محور ولایت فقیه، حمایت قاطع از ملت مظلوم فلسطین ، پشتیبانی قاطع از تاکتیک نرمش قهرمانانه و روند مذاکرات هسته ای، تاکید بر لزوم رفع تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران، انزجار از بحران های منطقه خاورمیانه از بندهای ای قطعنامه بود.
13 آبان که با عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده، یادآور سه واقعه مهم تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در سال 1343، به شهادت رساندن دانش آموزان در سال 1357 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال 1358 است.


رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی از دستگیری 40 سارق و مالخر در این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش سرهنگ ˈرضا احمدیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این افراد در 48 ساعت گذشته در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در شهرستان های اراک، ساوه، زرندیه، محلات، خمین، شازند، آشتیان، کمیجان و تفرش دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شدند.
وی با بیان از این تعداد 32 سارق و هفت نفر مالخر هستند، اظهار کرد: سارقان دستگیر شده به 35 فقره سرقت موتورسیکلت، محتویات داخل خودرو، آهن آلات، سرقت از اماکن خصوصی، منزل و جیب بری اعتراف کرده اند.
رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: 14 دستگاه موتورسیکلت نیز از سارقان کشف که پس از شناسایی مالبختگان تحویل آنان خواهد شد.


تفرش- استاندار مرکزی با تاکید بر اهمیت تکمیل سریع پروژه آبرسانی هفتیان تفرش گفت: اجرای این پروژه باید در اولویت برنامه های مسوولان این شهرستان باشد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل ازایرنا،«محمد حسین مقیمی» روز شنبه در نشست شورای اداری تفرش افزود: کمبود آب به عنوان پیچیده ترین و مهمترین مشکل شهرستان تفرش، باید هرچه سریعتر با استفاده از روشهای پیش بینی شده در قانون بودجه رفع شود.
وی ادامه داد: آب محور دستیابی به توسعه متوازن کشاورزی و صنعتی است و باید در سایه مطالعات صحیح ، برنامه های راهبردی دراحیای قنوات و منابع آبی این منطقه مهیا شود.
استاندار استان مرکزی تاکید کرد: لایروبی قنوات کشاورزی با هدف احیای مجدد آب در مصارف کشاورزی روستاییان ،توسعه شهرک صنعتی از 36 هکتار به 90 هکتار و پیش بینی صنایع کم آب و پاک و اختصاص پنج واحد در شهرک صنعتی به توسعه صنایع دستی از موضوعاتی است که باید ظرف یک ماه آینده تعیین تکلیف شده و با راهکارهای مناسب گوشه ای از مشکلات این شهرستان به سرعت برطرف شود.
امام جمعه شهرستان تفرش نیز در این نشست خدمت رسانی به امت اسلامی را از با ارزش ترین اعمال و ارزشها در جامعه دانست و گفت: گره خوردن خدمت صادقانه با اعتدال زمینه پیشرفت وتوسعه متوازن را مهیا می کند.
حجت الاسلام «سید محمد مومنی» افزود: اعتدال در مدیریت تنها به معنای مشی سیاسی متعادل نیست بلکه پایبندی به برنامه و پرهیز از افراط و تفریط و روزمرگی نیز در دایره اعتدال قرار دارد.
وی گفت: طولانی شدن پروژه آب هفتیان و ساختمان شهرداری تفرش به نوعی مردم را دلسرد کرده و شتاب بخشی به این طرح های زیربنایی می تواند طیف بزرگی از مشکلات را سامان دهد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان نیز در این نشست گفت: شهرستان تفرش از نبود توسعه همه جانبه رنج می برد و انتظار مردم این شهرستان از دولتمردان تدبیر و امید این است که بستر دستیابی به توسعه همگن را در عرصه های خدمات، کشاورزی و صنعت هموار کنند.
دکتر ˈعباس صلاحیˈ افزود: آبرسانی به شهرستان تفرش از چشمه هفتیان، تخصیص اعتبار به دانشگاه تفرش به منظور توسعه و تکمیل پروژه های عمرانی، گاز رسانی به روستاهای تفرش، تکمیل خوابگاه دخترانه فاطمه زهرا( س )، حل کمبود اعتبار پروژه تونل نقره کمر و گردنه گیان از مهمترین مطالبات و نیازهای مردم این شهرستان است.
استاندار مرکزی در جریان سفر یکروزه خود به شهرستان تفرش با حضور در گلزار شهدای گمنام ضمن ادای احترام به مقام شامخ آنان، از ساختمان نیمه کاره شهرداری و استخر شهدای این شهرستان نیز بازدید کرد.


استاندار مرکزی بر ضرورت توسعه شهرک صنعتی شهرستان تفرش به منظور شکوفایی این شهر و رفع مشکلات آن، تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، محمدحسین مقیمی بعد از ظهر امروز در نشست شورای اداری تفرش، اظهار داشت: در حال حاضر شهرک صنعتی تفرش 36 هکتار وسعت دارد که امکان توسعه آن به 90 هکتار وجود دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت توسعه بخش صنعت انتظار میرود مسئولان بخش صنعت و سرمایه گذاران زمینه توسعه صنعتی این منطقه را فراهم سازند.
استاندار مرکزی ادامه داد: پیشبینی صنایع کم آب و پاک و اختصاص پنج واحد در شهرک صنعتی به توسعه صنایع دستی از مسائلی است که باید مورد توجه مسئولان و برنامهریزان امر قرار گیرد.
مقیمی همچنین با اشاره به پروژه آبرسانی هفتیان تفرش، اذعان داشت: در شرایطی که اکثر شهرهای استان با مشکل کم آبی و بیآبی مواجه هستند، توجه به پروژههای آبرسانی از ضروریات اجتناب ناپذیر است.
وی اضافه کرد: پروژه آبرسانی هفتیان تفرش از پروژههای مهم شهرستانی است که باید هر چه سریعتر به پایان برسد.
استاندار مرکزی با تأکید بر اینکه آب محور دستیابی به توسعه متوازن کشاورزی و صنعتی است، عنوان کرد: اجرای پروژههایی چون لایروبی قنوات کشاورزی با هدف احیای مجدد آب در مصارف کشاورزی روستاییان از دیگر طرحهایی است که میتواند در حل مشکل کم آبی تفرش موثر واقع شود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس نیز خواستار توسعه همگن این شهرستان در عرصههای خدمات، کشاورزی و صنعت شد و گفت: متاسفانه شهرستان تفرش با وجود اینکه شهری تاریخی است و از قدمت بسیار بالایی برخوردار میباشد اما از کمبودهای بسیاری رنج میبرد که امیدواریم این کمبودها در دولت جدید مورد توجه قرار گرفته و برای حل آن چارهاندیشی شود.
عباس صلاحی افزود: مردم شهرستان تفرش که در عرصههای مختلف نظام حضوری جدی و پررنگ داشته و دارند از مسئولان انتظار دارند برای حل مشکلات این شهرستان تلاش خودرا مضاعف کنند.
وی، آبرسانی به شهرستان تفرش از چشمه هفتیان، تخصیص اعتبار به دانشگاه تفرش به منظور توسعه و تکمیل پروژههای عمرانی، گازرسانی به روستاهای تفرش، تکمیل خوابگاه دخترانه فاطمه زهرا (س)، حل کمبود اعتبار پروژه تونل نقره کمر و گردنه گیان را از مهمترین خواستههای مردم تفرش عنوان کرد.
استاندار مرکزی با اشاره به سفر یک روزه خود به تفرش در جمع مردم این شهرستان، گفت: شهرستان تفرش زادگاه جد مقام معظم رهبری است که باید به صورت ویژه به آن نگریست.
مقیمی تأکید کرد: این شهرستان شخصیتهای بزرگ و اندیشمندی را در دامن خود پرورش داده که در تاریخ این کشور منشا برکات و آثار ارزشمندی بودهاند.
وی تصریح کرد: ظرفیتها و استعدادهای بسیاری در این منطقه وجود دارد که باید با برنامهریزی دقیق و حساب شده از این ظرفیتها نهایت بهره را برد.
استاندار مرکزی با اشاره به شرایط اقتصادی موجود کشور بیان داشت: امروز که کشور از نظر اقتصادی در شرایط سختی قرار دارد اتکا به قدرت مردمی و تبعیت از رهنمودهای حکیمانه رهبری رمز عبور از تحریمها و توطئههای اقتصادی دشمنان است که باید همانند گذشته در این عرصه نیز بیداری و هوشیاری خود را نشان داد.
مقیمی در پایان یادآور شد: شهرستان تفرش از استعدادها و ظرفیتهای بالایی برخوردار است که رمز شکوفایی اقتصاد این منطقه ارائه تسهیلات و سهمیه به صنعت و ترغیب و باز کردن راههای سرمایه گذاری است که باید مورد توجه قرار گیرد.


محمد مهدی حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: این معدن آهن در تفرش قرار دارد و پیش بینی های اولیه حاکی از وجود حدود دو میلیون تن آهن در این معدن است.
معاون امور معدني سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزي خاطرنشان کرد: با استقرار تجهیزات مورد نیاز بهره برداری، این معدن آهن پلاستری اکنون در مدار تولید قرار گرفته و پیش بینی می شود ماهانه حدود هزار تن آهن از آن برداشت شود.
وی با بیان اینکه آهن این معدن در سطح زمین قرار دارد اضافه کرد: از ویژگی های این معدن آمیخته بودن آهن با خاک است که باعث شده فرآیند استخراج آسانتری نسبت به معادن دیگر آهن داشته باشد.
حسنی با بیان اینکه تا پیش این استان دارای معدن سنگ عمارت به عنوان یکی از معادن قدیمی کشور بود اضافه کرد: علاوه بر این دو معدن، معدن آهن دیگری در اراک فعال بوده و معدن آهن دلیجان نیز در مرحله بهره برداری قرار دارد و پیش بینی ها حاکی از وجود میلیون ها تن آهن در استان است که می تواند ما را در زمره استانهای آهن خیز کشور قرار دهد.
معاون امور معدني سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مركزي با بیان اینکه اشتغالزایی معدن جدید حدود 20 نفر است گفت: با راه اندازی فازهای دیگر بهره برداری این معدن پیش بینی می شود اشتغالزایی بیشتری در منطقه ایجاد شود.


جشن ازدواج دانشجویی به منظور ترویج فرهنگ ازدواج آسان در دانشگاه پیام نور تفرش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک ظهر امروز بعد از نماز ظهر و عصر جشن ازدواج دانشجویی با حضور جمعی از زوجهای سالهای گذشته به منظور ترویج فرهنگ ازدواج آسان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور تفرش برگزار شد.
این مراسم با حضور رئیس دفتر امام جمعه شهرستان ریاست، معاونت، اساتید و کارکنان و جمعی از دانشجویان در سالن اجتماعات با تجلیل از زوجهای جوان دانشجوی این دانشگاه برگزار شد.
رئیس دفتر امام جمعه شهرستان تفرش ضمن تاکید بهداشت اسلامی که همان بهداشت روح که با ازدواج آسان نیز به وجود میآید، گفت: به منظور تداوم و ایجاد یک زندگی با بنیان پایدار، پاک و با آرامش باید به مسائل شرعی و درآمد حلال توجه داشت چرا که این روش تاثیر به سزایی در ادامه زندگی نیز خواهد داشت.
حجتالاسلام و المسلمین بوری اظهار داشت: توکل به خدا و توجه خاص برای جلب رضایت پروردگار بسیار مهم بوده و چنانچه قدمهای اولیه با این هدف بزرگ آغاز شود بسیاری از مشکلات همچون فخر فروشی، تجملات و هزاران مشکلات دیگر که پیش روی هر جوانی در ابتدای یک زندگی تجملاتی میباشد از بین خواهد رفت و این امر جلب رضایت انسانها و اطرافیان را نیز به همراه خواهد داشت.
وی ادامه داد: فخر فروشیها و زیادهخواهی در زندگی یکی از ضربههای بزرگ و یکی از موانع ازدواج آسان در بین جوانان امروزی است.
رئیس دفتر امام جمعه شهرستان تفرش تصریح کرد: برای مشکلات مالی و بیکاری هرگز ازدواج خود را به تاخیر نیندازید چرا که خدا کسی را که ازدواج کند از فضل خودش غنی میسازد و در روایتی نیز داریم که امام جعفر صادق(ع) میفرمایند؛ کسی که ازدواج را ترک کند از ترس مسائل مالی به خدای خود بدبین است.
در پایان این مراسم به زوجهای دانشجو هدایایی به رسم یادبود و موفقیت در امر ازدواج و شروع یک زندگی مشترک و با آرامش تقدیم شد.


مدیرجهاد کشاورزی شهرستان تفرش از کاهش 30 درصدی محصولات باغی این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش «علی محبعلی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقهی مرکزی، با اشاره به کشت پاییزه محصولات شهرستان تفرش شامل گندم دیم، گندم آبی و جو آبی، اظهار کرد: با توجه به بحران کمآبی ناشی از کاهش نزولات جوی همچنین بروز خسارت سرمازدگی بهاره، تولید محصولات زراعی در سال جاری 25 درصد و محصولات باغی 30 درصد نسبت به پارسال کاهش داشته است.
وی افزود: میزان تولید محصولات زراعی شهرستان تفرش امسال با 5000 تن کاهش نسبت به پارسال به 16 هزار تن رسید، همچنین تولید محصولات باغی نیز با 2100 تن کاهش نسبت به سال گذشته به 5000 تن رسید.
محبعلی میزان سطح زیر کشت محصولات زراعی آبی تفرش را سالیانه 3500 هکتار دانست و گفت: محصولات دیم این شهرستان نزدیک به 8000 هکتار و محصولات باغی نیز 1780 هکتار است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان تفرش با تاکید بر تاثیرات منفی ناشی از کاهش بارندگی در این شهرستان بر تولید و افت کیفیت محصولات کشاورزی، تصریح کرد: ساخت دهها باب استخر دو منظوره ذخیرهی آب کشاورزی و پرورش آبزیان، رهاسازی 17 هزار قطعه بچه ماهی و بهرهبرداری از واحد تولید ماهیان سردآبی با ظرفیت 10 تن در سال از فعالیتهای این شهرستان در حوزهی شیلات بوده است.


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش رضا فرح در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این طرح از مدت شروع به مدت یک ماه ادامه دارد و آمارگیران با حضور در روستاهای هدف به منظور ساماندهی وضعیت سکونت، ویژگیهای های سکونتگاههای روستایی را ثبت می کنند.
وی روش آمارگیری در این طرح را نمونهای دانست و گفت: اطلاعات از طریق مصاحبه مستقیم با خانوار ساکن در واحد مسکونی یا مطلعان محلی در آبادی جمعآوری میشود.
رضا فرح با بیان اینکه تجزیه و تحلیل این اطلاعات مسکن روستایی یک سال زمان می برد تا در اختیار بنیاد مسکن قرار گیرد اظهارداشت: با توجه به اینکه اطلاع از ابعاد مختلف مسکن روستایی از اهمیت برخوردار است برای شناخت وضعیت سکونت و مسکن روستایی طرحی با عنوان طرح شناخت ویژگیهای مسکن روستایی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی ادامه داد: در کل کشور هشت هزار و 445 آبادی و 211 هزار و 684 واحد مسکونی نمونه مراجعه و آمارگیری میشود که سهم استان 267 روستای نمونه و شش هزار و 309 خانه روستایی است.
وی ادامه داد: در شهرستان های اراک 29 ، شازند 50، خنداب 22، آشتیان 10، تفرش 19، دلیجان 10، ساوه 33، محلات 11، زرندیه 18، کمیجان 13 و فراهان 19 روستا آمارگیران حضور یافته و ویزگیهای خانه های روستایی را به صورت سهمیه هر روستا آمارگیری می کنند.
وی با بیان اینکه در تمام شهرستانها فرمانداری و دهیاری های انها با برگزاری جلسات توجیه شدند گفت: تنها دو شهرستان خمین و محلات باقی مانده اند که در روزهای اتی این جلسات برگزار می شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی ادامه داد: بنیاد برای طراحی و اجرای طرح جامع بهسازی مسکن روستایی نیازمند داشتن آماری دقیق از وضعیت کمی و کیفی مسکن و اجرای طرح جامع بهسازی مسکن روستایی است که با توجه به گذشت پنج سال از اجرای طرح آمارگیری از ویژگیهای مسکن روستایی سال 87 اطلاعات جامعه آماری به طور طبیعی دچار تغییر شده است و به این منظور تامین نیازهای آماری جدید و اطلاعات از وضعیت کمی و کیفی مسکن در روستاها اجتنابناپذیر است،


مدیر اجتماعی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه تفرش، از برپایی «نمایشگاه حدیث پایداری» با محوریت دفاع مقدس خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش اعظم عسگری، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مرکزی، ضمن اشاره به فضای این نمایشگاه که شامل تابوتی از یک شهید گمنام به عنوان نمادی از تمامی شهداء گمنام، نمایش وصایای گروهی از شهداء با تصاویر ایشان، به تصویر کشیدن معراج شهداء و مزین ساختن فضای اطراف با چفیه، پلاک و... است، خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه پوسترهای مربوط به زنان با محوریت «زنان در دفاع مقدس»، «زنان در جامعه» و «زنان و حجاب» به نمایش در می آید.
وی، اضافه کرد: «نمایشگاه حدیث پایداری» به منظور گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجدید میثاق دانشجویان با آرمانهای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس در دانشگاه تفرش، برگزار می شود.
عسگری، از احتمال بازدید اعضای بسیج و سپاه روح الله شهرستان تفرش، از این نمایشگاه خبر داد.
مدیر اجتماعی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه تفرش، در پایان اظهارکرد: این نمایشگاه هم زمان با قرائت زیارت عاشورا بر سر مزار شهداء دانشگاه تفرش، افتتاح می شود.
«نمایشگاه حدیث پایداری» از سوم مهرماه به مدت یک هفته در دانشگاه تفرش، برگزار می شود.


فرمانده انتظامی شهرستان تفرش از دستگیری اعضای باند سارقان منزل این شهرستان در طرح عملیات پلیس در کوتاهترین زمان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی، سیروس دالوند گفت: در پی اعلام چند فقره سرقت منزل در سطح شهرستان به مرکز فوریتهای پلیس بلافاصله اقدامات لازم برای دستگیری سارقان به مرحله اجرا گذاشته شد.
وی افزود: با تدابیر صورت گرفته، ماموران انتظامی شهرستان توانستند بعد از ساعتی چهار سرنشین یک دستگاه خودروی سواری را در این خصوص شناسایی و در عملیاتی دستگیر و برای تکمیل تحقیقات به یگان انتظامی منتقل کنند.
دالوند با اشاره به اعتراف متهمان به سرقتهای صورت گرفته اضافه کرد: متهمان دستگیر شده در بازجوییهای اولیه به سرقتهای فوق اعتراف کردند و تحقیقات برای تکمیل پرونده در حال پیگیری است.
فرمانده انتظامی شهرستان تفرش از تمامی شهروندان درخواست کرد که در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعا از طریق تلفن 110 به مراکز پلیس گزارش کنند.


دانشگاه تفرش در یک شهر علم و ادب نمادی از فرهنگ و علم مردم این منطقه بایستی باشد. اما چیزی که در این دانشگاه دیده و قابل تامل است این است که افرادی که در این دانشگاه مسئولیت دارند فاقد احساس مسئولیت هستند.
از رئیس دانشگاه گرفته که تنها دو یا سه روز اخر هفته آمده و بلافاصله میرود و مثل فردی شده که می آید تنها برای اینکه امده باشد گرفته تا مدیران گروه که حتی در روزهای انتخاب واحد چه حضوری و چه غیر حضوری در محل کار خود حاضر نبودند و تنها حق مسئولیتی دریافت می کنند که حلال بودن ان پول با خودشان.
براستی چه کسی این میان دچار زیان می شود؟ ایا نباید ریاست و مدیر حداقل باشند که احساس شود این دانشگاه محل کار است؟
ایا دانشگاهی است که در تابستان مسئولینش تنها یک روز در هفته بیایند و آن یک روز هم اکثرا نیامدند؟
جز اینکه این مساله را از طریق نگاه شما تابناک انعکاس دهم تا شاید این افراد حداقل چند روز بیشتر در محل کار خود حضور یابند نیافتم.
فرستنده: مینا . ج


شهرستان تفرش داری 4 پارک می باشد . یکی از این پارکها پارک حکیم نظامی تفرش است که بزرگترین پارک های تفریحی تفرش محسوب می شود .
به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از سایت دیار آفتاب ،شهرستان تفرش داری 4 پارک می باشد . یکی از این پارکها پارک حکیم نظامی تفرش است که بزرگترین پارک های تفریحی تفرش محسوب می شود .
این پارک علاوه بر داشتن وسایل تفریحی ، لوازم ورزشی ، دکه ، دارای پارک جنگلی نیز می باشد .
با توجه به جنبه توریستی و گردشگری تفرش و وسعت زمینهای پشت پارک ، اگر این پارک وسیعتر و امکانات تفریحی را افزایش داده شود و همچنین محلی جهت پارکنیگ در نظر گرفته شود ، مناسبتر خواهد بود .


مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان مرکزی از رفع مشکل آب روستای کوهین شهرستان تفرش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک علی صفدر حیدری پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال بروز مشکل در آبرسانی به روستای کوهین شهرستان تفرش شرکت آب و فاضلاب روستایی استان تلاش خود را برای رفع این مشکل به کار بست و موفق شد با تعمیر و بهسازی خط انتقال آب و بهسازی چشمه آب این روستا این مشکل را برطرف کند.
وی تصریح کرد: تعمیر و بهسازی خط انتقال آب روستای کوهین با اعتباری بالغ بر 120 میلیون ریال انجام شد و طی آن 12 کیلومتر از خطوط انتقال آب تعمیر وبازسازی و بهسازی شده و پمپ فرسوده چاه روستا نیز تعویض شد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان مرکزی، سرانه مصرف آب در این روستا را 380 لیتر در شبانهروز عنوان کرد و ادامه داد: میزان مصرف آب در بین اهالی این روستا بسیار بالاتر از استانداردها است؛ به طوری که هماکنون سرانه مصرف آب در الگوی مصرف 150 لیتر در شبانهروز است.
حیدری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه برای تأمین فوری آب در روستاهای استان از ژنراتور برق سیار استفاده میشود، ابراز داشت: با توجه به اثرات خشکسالی برروستاهای استان و لزوم تامین آب مورد نیاز این روستاها در سریعترین زمان ممکن این شرکت استفاده از دیزل ژنراتورهای برق سیار به منظور تامین برق تاسیسات آبرسانی را در دستورکار قرار داد.
وی در پایان متذکر شد: با توجه به هزینههای بالا برای تامین برق و طولانی بودن مراحل اداری برای برقدار شدن چاههای آب استفاده از 5 دستگاه دیزل ژنراتور برق به منظور تأمین فوری آب مردم روستاها در دستورکار قرار گرفت که تاکنون در چهار روستای دهنمک، تجره، سلیمآباد و شادباغی مورد بهرهبرداری قرار گرفتهاند.


محمود عسگری بیان کرد: پیش بینی می شود بهره برداری از این محصول با بر آورد تقریبی 800 کیلو گرم محصول استحصال شود.
وی ارزش این محصول را 68 میلیون و 500 هزار ریال دانست و تصریح کرد: باریجه در سطحی به مساحت 656 هکتار در قطعه یک طرح بهره برداری امجک تفرش در حال حاضر مورد بهره مالکانه (حقوق دولتی) قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در این شهرستان با مساحت 15 هزار و 149 هکتار از عرصه های مراتع قابلیت برداشت باریجه را دارا است افزود: در حال حاضر این بهره برداری زمینه اشتغال 480 روز نفر نیروی کار را فراهم کرده است.
عسگری اظهار داشت: که بدلیل استمرار خشکسالی چندین ساله امکان بهره برداری از آنها به طور همزمان میسر نبوده و با توجه به شرایط اقلیمی حاکم و میزان بارندگی سالیانه و رعایت اصول فنی بصورت متناوب مورد بهره برداری قرار می گیرد و پس از هر دوره بهره برداری بمدت 3 الی 5 سال محدوده قرق و مجوز بهره برداری بر روی آن صادر نخواهد شد تا گیاهان مولد نسبت به ترمیم و باز سازی و تجدید قوا اقدام کنند.
وی تصریح کرد: کاربرد گیاه باریجه صنعتی و داروئی که خواص درماني آن شامل، ضد تشنج، دفع درد معده، مقوي معده، اثرات نيرو دهندگي، ترميم كننده زخم هاي سطحي است، برای خردکردن سنگ مثانه و کلیه این صمغ را با عسل مخلوط کرده میل شود و برای تسکین درد پهلو و کمر صمغ را در عرق گزنه حل نموده با روغن زیتون مخلوط نموده به صورت ضماد در محل درد می گذارند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تفرش گفت: مصارف صنعتي باريجه در تهيه نوعي چسب مخصوص (چسب الماس)، صنايع آرايشي بهداشتي است. که این گیاه از ذخایرصنعتی و دارویی کشور بوده که بواسطه مصارف داروئی و صنعتی ارزش فراوانی داشته و بخشی از آن نیز به سایر کشورها صادر می شود.


هنگامِ یادمان : پنج شنبه 14 شهريور 1392 .
نشستِ نخست : از 8 تا 10 بامداد ، در خانه استاد : تهران ، تجريش ، چهار راه حسابي .
نشستِ بُندار : از 5 نیمروز ، در كنار مزار استاد ، شهر دانشگاهي تفرش .
ترابری به سوی تفرش : از 11 بامداد روز پنج شنبه ، از خانه استاد .
همياران : شهرداري تهران ، شهرداری منطقه یک (شمیران)، فرمانداري ، شهرداری و دانشگاه تفرش و بنياد پروفسور حسابي . در پایان ، نیکدلانه ، از بخشایشِ فرهنگی آن گرانمهران ، سپاسگزاري مینمايد .
منبع : بنیاد پروفسور حسابی


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از باشگاه خبرنگاران اراک ،این طرح ها شامل یک واحد گلخانه ای تولید سبزی و صیفی با سطح زیر کشت 4 هزار متر مربع/ دو واحد پرورش مرغ35 هزارقطعه ای و بوقلمون گوشتی با ظرفیت سه هزار قطعه در روستای قلعه منصوریه و مزرعه دوبر طرخوران است .
به گفته محبعلی مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان تفرش برای راه اندازی این سه واحد تولیدی بالغ بر 13 میلیارد ریال هزینه شده که بخش زیادی از سرمایه توسط صندوق توسعه بخش کشاورزی به صورت تسهیلات در اختیار تولید کنندگان قرار گرفته است.
وی فرصت های شغلی به وجود آمده در این سه واحد تولیدی را 13 نفر به طور مستقیم و 18 نفر به طور غیر مستقیم اعلام واز امادگی جهاد کشاورزی تفرش برای حمایت از سرمایه گذاران در بخش کشاورزی خبر داد.
وی میزان تولید محصولات گلخانه ای در شهرستان را در حال حاضر بیش از 450 تن و میزان تولید گوشت سفید را بیش از 1714 تن در سال عنوان و ابراز امیدواری کرد با حضور سرمایه گذاران میزان تولیدات شهرستان دربخش کشاورزی افزایش یابد


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش محبعلي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراکافزود: در سال جاري ۱۰ هكتار از اراضي شهرستان تفرش زير كشت سير قرار گرفت.
وي اضافه كرد: كيفيت و مرغوبيت بالاي سير تفرش در مقايسه با ساير مراكز توليد اين محصول بازار پسندي خاصي را در ميان مصرف كنندگان به وجود آورده است.
مدير جهاد كشاورزي تفرش ادامه داد: اين محصول در قطعات كوچك اراضي اين شهرستان كاشت مي شود و به ساير شهرستان هاي مجاور عرضه مي شود.
محبعلي اظهار داشت: مهم ترين نقاط پرورش اين گياه غذايي و دارويي در شهرستان تفرش، مزارع روستاي كهك اين شهرستان مي باشد.


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک در اینجا با توجه به محدودیتها، از آبشارهای استانمرکزی آبشار آبشتا، آبشار چناقچی علیا و آبشار قطرهباران معرفی میشوند. ضمناً از دیگر محدودههای آبشارخیز و ییلاقی استان میتوان به منطقه نوبران در غرب ساوه، دامنههای کوهستانی آشتیان - تفرش و همچنین منطقه شمال کمیجان اشاره کرد.
آبشار آبشتا :
آبشار زیبای درهی آبشتا در پنج کیلومتری شمال غربی شهر نراق در امتداد کوه ال قرار گرفته است. این آبشار که در انتهای دره آبشتا قرار دارد یک آبشار فصلی است که سکنه محلی به آن آبشار گیسو لقب دادهاند و علت این نامگذاری وجود گیاه پرسیاوشان در محل آبشار است که خاطره گیسوان بلند را تداعی میکند.
ارتفاعات این دره با طبیعتی زیبا و شیب مناسب برای صخرهنوردی، مکانی دلربا برای گردش در طبیعت است . آبشار و منظرههای زیبای طبیعی این دره، در ایام تعطیل خصوصاً فصل تابستان، پذیرای بسیاری از شهروندان نراق، دلیجان، محلات و... میباشد.
آبشار چناقچی :
روستاي چناقچي عليا از توابع بخش خرقان در شهرستان زرنديه و در 45 کيلومتري شمال غرب شهر ساوه قرار دارد.
از مهمترين و زيباترين مناظر طبيعي این روستا به درختان گردوی دامنه كوه اطراف روستا میتوان اشاره کرد که خصوصاً در فصل بهار و تابستان جلوه خاصی دارند.
در انتهاي روستا نیز آبشار زيباي چناقچي قرار دارد كه منظرهاي بديع و كم نظير را به وجود آورده است و هر ساله به ويژه در فصل بهار گردشگران بسياري را به اين منطقه جذب ميكند.از طريق شهر ساوه وجادهاي آسفالته میتوان به اين روستای زیبا رفت و آبشار دیدنی آن را دید.
آبشار قطرهباران
آبشار قطرهباران یکی از مناطق دیدنی شهرستان تفرش است که در دهستان بازرجان در نزدیکی روستای کوریان (کریان) و در 30 کیلومتری شمال غرب شهر تفرش واقع شده است. محدوده این آبشار در یک دره عریض قرار د زیبای پرسیاوشان نیز مانند پوششی سبز دیوارههای این آبشار را پوشانده است.


پس از اجرای طرح همکدی و حذف کد بینشهری از شهرها و روستاها در استانهای تهران ، البرز و قم، طرح همکدی در استان مرکزی به عنوان چهارمین استان کشور نیز اجرا شد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در راستای اجرای طرح همکدسازی و حذف کدهای بین شهری در سراسر کشور، پس از اجرای این طرح در استانهای تهران، البرز و قم طرح همکدی در استان مرکزی به عنوان چهارمین استان کشور نیز اجرا شد.
به این ترتیب از ساعت 22 مورخ 28/5/92 کدهای بینشهری از شهرها و روستاهای استان مرکزی حذف شد تا از این پس دیگر ساکنین استان مرکزی برای تماس با یکدیگر نیازی به گرفتن کد نداشته باشند.
به این ترتیب تلفنهای ثابت این استان 8 رقمی شد و کد استان مرکزی برای تماس از خارج استان به 086 تغییر کرد.
همچنین به ابتدای شماره تلفن شهرهای اراک، تفرش، آشتیان، خنداب، میلاجرد، جاورسیان وکمیجان عدد 3 و به اول شماره شهرهای مامونیه، نیم ور، محلات، دلیجان و نراق عدد 4 اضافه شده است.


رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تفرش از اجرای عملیات بیولوژیکی در سطح 9 هزار هکتار از اراضی طبیعی این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، محمود عسگری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون عملیات علوفهکاری، کپهکاری، بانکتبندی و بذرکاری با بادام و حفاظت و قرق در سطح 9 هزار هکتار از اراضی طبیعی این شهرستان توسط اداره منابع طبیعی انجام شده است.
وی تصریح کرد: این اقدامات به منظور جلوگیری از بیابانزایی، فرسایش بادی در مناطق کویری و با هدف افزایش پوشش گیاهی و حفاظت خاک صورت گرفته است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تفرش تاکید کرد: اجرای این عملیات همچنین نقش موثری در افزایش پوشش گیاهی و حفاظت خاک و کنترل سیل و اشتغالزایی داشته است.
عسگری اذعان داشت: عملیات بیولوژیکی سالانه و به طور مستمر در تمامی طرحهای مرتعداری و آبخیزداری شهرستان و با مشارکت و همکاری بهرهبرداران و نیروهای بسیج سازندگی به مرحله اجرا در میآیند.
وی در ادامه از اجرای یک هزار و 200 مورد عملیات خشکه چین به حجم چهار هزار متر مکعب، 61 مورد عملیات گابیونی حجم 40 هزار متر مکعب، احداث 116 مورد بند خاکی17 میلیون متر مکعب و 84 مورد بند سنگی ملاتی از سال 1370 تاکنون در قالب طرحهای آبخیزداری در این شهرستان خبر داد و گفت: با اجرای این طرحها بیش از 5 میلیون متر مکعب از روانآبها در شرایط متوسط بارندگی در شهرستان کنترل شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تفرش همچنین از رفع تصرف 24 هکتار از اراضی ملی این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این اراضی با همکاری دستگاه قضایی از دست زمینخواران خارج و به بیتالمال بازگردانده شد.
به گفته وی، این شهرستان دارای 148 هزار و 195 هکتار اراضی ملی و مرتعی است.


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش به نقل از خبرگزاری مهر:
مدیر امور آب و فاضلاب تفرش با بیان اینکه با بهره برداری از یک حلقه چاه آب در شهر تفرش 5.7 لیتر به ظرفیت تولید آب شهر افزوده شد گفت: به منظور جبران کمبود آب در شهر تفرش و تامین بخشی از آب شهر عملیات حفاری یک حلقه چاه آب از اواسط دی ماه سال 91 آغاز و در اواخر بهار سال جاری تکمیل و از اواسط مرداد ماه وارد مدار بهره برداری شد.
باقری منفرد اعتبار هزینه شده برای این پروژه را 500 میلیون ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت عنوان نمود و افزود: با بهره برداری ازاین چاه کمک قابل توجه ای در افزایش طرفیت آب شهر تفرش شده و بخش عمده ای از مشکلات شهروندان تفرش در زمینه آب شرب مرتفع گردید.



به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود مشیدی افزود: از 28 مرداد ماه همچنین شماره های ثابت استان هشت رقمی می شود.
وی ادامه داد: از این پس، تلفن های ثابت استان هشت رقمی می شوند و کد استان مرکزی برای تماس از خارج استان به 086 تغییر می یابد.
مشیدی اضافه کرد: ساکنین استان مرکزی برای تماس با یکدیگر نیازی به گرفتن کد ندارند و با اجرای این طرح به ابتدای شماره تلفن شهرهای اراک، تفرش ، آشتیان، خنداب، میلاجرد، جاورسیان و کمیجان رقم(3) و به اول شماره شهرهای مامونیه ،نیم ور، محلات، دلیجان و نراق رقم (4) اضافه می شود .
مدیرعامل شرکت مخابرات استان مرکزی اضافه کرد: دیگر مشترکین توابع استان نیز می توانند برای آگاهی از تغییرات و دریافت شماره جدید خود از طریق تماس با شماره 7718 و یا ارسال قدیم خود به سامانه پیام کوتاه 3000086 اقدام فرمایند.
گفتنی است استان مرکزی بعد از استانهای تهران، البرز و قم چهارمین استان است که قرار است طرح ملی هم کدسازی در آن اجرا شود.


به گزارش پایگاه خبری هدهد تفرش و به نقل از واحد مرکزی خبر
با اجرای طرح زکات مستحقین در تفرش تعدادی از درختان کشاورزان این شهر در قالب این طرح پلاک بندی شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی تفرش درباره جزئیات این طرح گفت : بیش از 10 کشاورز در شهرستان تفرش محصولات باغی خود را در طرح زکات مستحقین وقف کردند.
قاسم مقدم افزود : درختان وقف شده توسط واحد زکات کمیته امداد امام خمینی (ره) تفرش و با حضور امام جمعه شهرستان با پلاک هایی در ابعاد 10در 15 شماره شدند.
وی گفت : مدت وقف این درختان بنا به درخواست واقف است و بطور دائمی نیست.
رئیس کمیته امداد امام خمینی تفرش افزود : در این طرح بیش از 520 کیلو سیب و 500 کیلو گیلاس بین نیازمندان منطقه رودبار تفرش توزیع شد.


.: Weblog Themes By Pichak :.