گردهمایی خیرین حامی دانشگاه تفرش با حضورمعاون وزارت علوم، نماینده مردم شهرستان های تفرش،آشتیان و فراهان ، فرماندار ،خیرین حامی دانشگاه و اعضا انجمن تفرشی های مقیم تهران در هتل فردوسی تهران برگزار شد.
به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا ، دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در این نشست گفت:دانشگاه تفرش به دلیل قرار گرفتن در منطقه تاثیرگذار تفرش با دارا بودن مفاخر ارزشمند علمی،فرهنگی و سیاسی نظیر دکتر حسابی،استاد سحاب از پتانسیل لازم برای رشد و توسعه برخوردار است.
دکتر صدیقی افزود: حضور خیرین در آموزش عالی کشور در ایران علاوه بر این که به دولت در توسعه فضاهای مختلف کمک کرده است ، بلکه به یک ارزش دینی متعالی در جامعه ما نیز تبدیل شده است.
وی با بیان این که حضور خیرین در آموزش عالی ازارزش ویژه و برجسته ای برخوردار است، ادامه داد:در این راستا ستاد خیرین در وزارت علوم ایجاد و هم اکنون در مجموعه های دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری کشور بیش از 60 بنیاد خیرین تاسیس شده است.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تصریح کرد:به منظور تسهیل حضور خیرین در آموزش عالی زیرساخت هایی از قبیل تخصیص 50 درصد اعتبارات دولت به پروژه هایی که با مشارکت 50 درصدی اعتبارات خیرین در دانشگاه ها ایجاد شده اند اتخاذ شده که امسال نیز ردیف خاصی علاوه بر ردیف قبلی به پروژه های خیر ساز دانشگاه ها تعلق گرفته که مبتنی بر کمک 34 میلیارد تومانی دولت به پروژه های 50 درصدی است که با مشارکت خیرین در دانشگاه ها به زودی به تمام دانشگاه هایی که دارای این شرایط هستند تزریق می شود.
دکتر صدیقی حضور خیرین در هیئت امنا دانشگاه ها را گامی دیگر برای استفاده از پتانسیل خیرین در مسیر تصمیم گیری در دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: خیرین علاوه بر مشارکت در حوزه های عمرانی ،در پروژه های سخت افزاری نیز حضور داشته که این امر بیانگر این است که عرصه آموزش عالی فقط سخت افزاری نبوده بلکه مسائل نرم افزاری نیز توسط خیرین دنبال می شود.
همچنین در این مراسم رئیس دانشگاه تفرش نیز در سخنانی گفت: ایجاد سازمان های مردم نهاد و مشارکت مردم در اداره امور اجتماع از مهم ترین شاخص های عمده توسعه یافتگی جوامع است.
دکتر محمد قاسم سحاب افزود: محور توسعه دانشگاه تفرش ایجاد مراکز پژوهشی متعدد نظیر پژوهشکده های علوم هوانوردی، فتونیک، گیاهان دارویی و انرژی های نو همراه با فراهم نمودن جاذبه های ویژه برای محققان و پژوهشگران است.
وی تصریح کرد:منطقه تفرش از این استعداد و پتانسیل برخوردار است که با همت جمعی به کانون تجمع افراد علاقمند به مطالعه و پژوهش تبدیل شود.
رئیس دانشگاه تفرش ایجاد دیوار یادمان خیرین با کمک خیرین در محوطه دانشگاه در راستای تجلیل از خیرین و مفاخر را از برنامه های قابل انجام در دانشگاه عنوان کرد و ادامه داد: کمک خیرین به دانشگاه تفرش می تواند به بستر بهبود معیشت مردم شهرستان تبدیل شود زیرا به طور مثال کمک به پروژه های مرکز رشد دانشگاه ایجاد کارآفرینی و اشتغال برای شهروندان تفرش و توسعه شهر را به همراه دارد.
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور نیز در این مراسم با بیان این که مشارکت در امر مقدس مدرسه سازی و دانشگاه سازی بستری برای رفاه و آسایش مردم است، افزود: برای رسیدن کشورمان به توسعه همه جانبه باید بستر را برای ارتقای سطح علمی در مدارس و دانشگاه ها فراهم کنیم که به همت خیرین این امر در کشور انجام شده است.
محمد رضا حافظی افزود: هم اکنون 600 هزار نفر عضو مجمع خیرین مدرسه ساز کشور هستند که در اولین سال راه اندازی این مجمع ، 16 میلیارد و 800 میلیون تومان از سوی خیرین به امر مدرسه سازی اهدا شد.
وی اظهار داشت: دردو سال گذشته با وجود تحریمها در کشور، خیران مدرسه ساز بیش از گذشته در امر مدرسه سازی کمک کردهاند و اکنون بعد از گذشت 16 سال از آغاز فعالیت خود بیشتر از دولت مدرسه ساخته تا حدی که مدارس به سمت تک شیفته شدن پیش رفته است.
رئیس جامعه خیران مدرسه ساز به نقش بسیار مهم خیران در توسعه فضاهای آموزشی اشاره کرد و افزود: با کمک خیران، مدارس چهار نوبته به مدارس یک نوبته و دو نوبته تبدیل شدهاندو اینک نیز با توجه به توطئه های دشمن در برون مرزها بر علیه کشور خیرین باید در سایه امنیت رفاه و آرامش را برای کسب علم و دانش برای آینده سازان کشور در سنگر مدارس و دانشجویان ایجاد کنند.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، در پایان این نشست مراسم گلریزان با حضور خیرین با هدف توسعه فرهنگ اقدامات خیر خواهانه برگزار شد.


درادامه اردلان راد ضمن بازدید از بخشهای مختلف آسایشگاه بانو نسیبه اظهار داشت :یکی از مهمترین توفیقاتی که می تواند شامل هر انسانی گردد ،لذاتوجه و خدمت به سالمندان توفیقی است که خداوند متعال شامل حال مدد کاران نموده .وی درادامه گفت :توجه و رسیدگی و احترام به سالمندان ازمهمترین توصیه های پیشوایان دینی ما می باشد.ایشان همچنین خواستار مشارکت هر چه بیشتر خیرین و آحاد ملت به آسایشگاه سالمندان بانو نسیبه تفرش شد .



















منبع:سایت فرمانداری تفرش



عباس صلاحی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری بحث وبررسی پیرامون تأثیر قوانین کیفری (مجازات اعدام) بر آسیبهای اجتماعی، افزود: قرار است این مهم در کمیسیون اجتماعی مجلس مورد بررسی قرار گیرد زیرا قوانین کیفری مانند مجازات اعدام میتواند بر آسیبهای اجتماعی تاثیرگذار باشد.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: آنچه که امروزه در مورد آسیبهای اجتماعی حائز اهمیت است عوامل به وجود آورنده آن و مبارزه با عاملان است اینکه با مجازات اعدام بخواهیم یک معضل را کاهش دهیم به طور قطع نمیتوانیم شاهد تاثیرگذاری آن باشیم.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: البته در برخی مواقع مجازات اعدام میتواند تاثیرگذار باشد اما به طور عام نمیتواند عامل بازدارندهای در جلوگیری از ارتکاب جرم باشد و بهتر آن است که گامهایی در راستای مبارزه با عوامل به وجود آورنده جرم برداشته شود.
وی با تاکید بر ضرورت بررسی میزان تاثیر قوانین کیفری بر آسیب های اجتماعی، یادآور شد: باید در این زمینه تحقیقات و برنامهریزی موثری در دستور کار قرار گیرد تا اعتبار یا زمانی که قرار است صرف شود در مسیری هزینه شود که افراد کمتر تحت تاثیر آسیبهای اجتماعی قرار گیرند.
صلاحی با بیان اینکه مجازات اعدام همیشه نمی تواند بازدارنده باشد، تصریح کرد: به عنوان مثال در حوزه مواد مخدر اگر بخواهیم عوامل سرکرده را اعدام کنیم میتواند اقدامی موثر باشد اما اگر قرار باشد با خردهپاها یا افرادی که زیر شاخههای پایین هستند برخورد شود قطعا بازدارنده نخواهد بود.
عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: همچنین در مورد ایجاد خانههای فساد باید با سرکردهها برخورد و مجازات اعدام در نظر گرفته شود اما اگر با زیرمجموعه آن برخورد شود نمیتواند تاثیرگذاری مستقیمی داشته باشد.


در آغاز سومین سال چهارمین دوره شورای شهر تفرش، انتخابات داخلی شورای شهر برگزار و قدرت الله شاه علی رئیس شورای اسلامی شهر تفرش شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ندای تفرش، بنابر قانون شوراها سالانه می بایست با برگزاری انتخابات داخلی در شورای شهر و کسب اکثریت آرا، ریاست شورا انتخاب شود، امروز هم در جلسه ی 4 ساعته شورای شهر و اجرای انتخابات بین دو کاندید یعنی آقایان قدرت الله شاه علی و علی لطفی، رئیس جدید انتخاب شد.
در این انتخابات شاه علی، 3 رای و لطفی 2 رای از مجموع آرا را کسب کردند
در دو سال اخیر نیز قدرت الله شاه علی با کسب اکثریت آرا توانسته این سمت را برعهده بگیرد.
انتخابات رئیس شورای شهر در تفرش هر ساله 12 شهریور برگزار می شود و امروز هم در پایان زمان یکساله، انتخابات برگزار شد.
پس از اجرای این انتخابات، با مصوبه شورای شهر که به امضای 5 نفر از اعضا می رسد، ریاست فردی که اکثریت آرا را کسب کرده است به رسمیت شناخته می شود.


"مهرداد بیات" سرپرست دانشگاه پیام نور تفرش شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ندای تفرش، وی متولد سال 1360 در تهران است که مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی با گرایش مالی را از دانشگاه تهران- مرکز دریافت کرده است.
بیات از سال 88 به بعد به مدت 2 سال به عنوان رئیس امتحانات دانشگاه پیام نور تفرش، 4سال به عنوان مشاور رئیس دانشگاه تفرش و از سال 93 در سمت معاونت دانشگاه پیام نور تفرش فعالیت کرده است.
پیش از این حجت الاسلام محمد مهدی قوامی واعظ به مدت 1/5 سال این سمت را بر عهده داشت.
مراسم تودیع و معارفه با حضور غفاری رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی صبح امروز در فرمانداری تفرش برگزار شد.


تفاهمنامه همکاریهای علمی - پژوهشی میان دو دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تفرش منعقد شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه مرکزی، دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتر محمدقاسم سحاب رییس دانشگاه تفرش تفاهمنامه پنج ساله همکاریهای علمی متقابل به منظور بهرهمندی طرفین از ظرفیتها و امکانات آموزشی، پژوهشی امضا کردند.
براساس این گزارش، دو دانشگاه توافق کردند در زمینه گسترش و ارتقاء تحصیلات تکمیلی و تسریع حرکت در راه دستیابی به اهداف و چشماندازهای مورد نظر وزارت علوم به طور عام و سیاستهای دو دانشگاه به طور خاص، برگزاری فرصتهای مطالعاتی مشترک، پژوهشهای مشترک، برگزاری سمینارها و کنفرانسهای مشترک، همچنین برگزاری دورههای مشترک در مقاطع تحصیلات تکمیلی همکاری کنند.
امکان دسترسی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به امکانات پژوهشی، کتابخانهای، آزمایشگاهی و امکانات فیزیکی مشترک از دیگر موضوعات و زمینههای همکاری دو طرف در این تفاهم نامه عنوان شد.


محمود زمانیقمی استاندار مرکزی در هفتمین روز از هفته دولت در مراسم گازرسانی به 15 روستای تفرش اظهار داشت: باید تلاش شود تا بتوانیم خدمات عمرانی، رفاهی و بهداشتی را در روستاها افزایش دهیم و این مهم را با جدیت دنبال کنیم تا مانع مهاجرت روستاییان به شهرها شویم.
وی افزود: باید به مناطق محروم و کم برخوردار توجه ویژه شود و این مهم در دستور کار دولت قرار گیرد و دولت یازدهم تاکنون توانسته به خوبی در این راستا گام بردارد و اقدامات بسیار مهم و تاثیرگذاری را به منظور جلب نظارت مردم انجام دهد.
استاندار مرکزی تصریح کرد: به منظور توسعه متوازن روستایی باید ظرفیتهای موجود در این بخشها با توجه ویژه مدیران استانی و شهرستانی محقق شود و این مهم به عنوان یکی از مهمترین اهداف دولت یازدهم به منظور محرومیتزدایی در روستاها و مناطق کمبرخوردار است.
زمانیقمی با اشاره به وجود ظرفیتهای بسیار صنعتی و کشاورزی در استان مرکزی تصریح کرد: مسئولان استانی و شهرستانی باید در راستای توسعه و تقویت این بخشها گام بردارند تا بتوانیم از این مهم به منظور رشد و توسعه اقتصادی کشور و استان گام برداریم.
وی افزود: به منظور رشد و توسعه صنعتیو کشاورزی دراستان باید اعتبارات به صورت عادلانه به تمامی بخشها اختصاص یابد و بتوانیم با یک برنامهریزی کاربردی بلند مدت مزیتهای صنعتی وکشاورزی استان مرکزی را تقویت کنیم و در این راستا گامهای تاثیرگذاری را برداریم.
استاندار مرکزی ادامه داد: تفرش دارای ظرفیتهای بالقوه بسیاری در بخش مراتع و باغات حاصلخیز بوده که میتواند نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در توسعه اقتصادی استان مرکزی داشته باشد و این مهم در حال حاضر مغفول مانده و مورد بیتوجهی مسئولان استانی و شهرستانی قرار گرفته است.
زمانی قمی خاطرنشان کرد: به همین منظور و در راستای ارائه خدمات بهینه به روستائیان عملیات گازرسانی به 15 روستای تفرش با اعتباری 170 میلیارد و 641 میلیون ریال در هفتمین روز از هفته دولت آغاز شد که به منظور استقرار گاز طبیعی در این روستاها 133 هزار متر شبکه گاز از نوع پلیاتیلن و فولادی استفاده شده است.
وی افزود: با اجرای طرحهای گازرسانی یکهزار و 172 خانواده روستایی از نعمت گاز بهرهمند شدند و همچنین ایجاد 2 ایستگاه تقلیل فشار به ابعاد 5 هزار متر مکعب از دیگر اقدامات پیشبینی شده در راستای انجام طرحهای گازرسانی است.


همزمان با دومین روز هفته دولت، طرح «توسعه فضای فیزیکی کتابخانه پروفسور حسابی تفرش» افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ندای تفرش،این طرح در مدت بیش از 3 ماه با اعتبار 42 میلیون تومان از تخصیص ماده 180 انجام شد.
در این 84 متر مربع فضای افزایش یافته، بخش کودک، نماز خانه و سالن مطالعه ساخته شده است.
کتابخانه پروفسور حسابی تفرش تنها کتابخانه عمومی در این شهرستان است که در سال 1342 ساخته، در سال 67 بازسازی شد و هم اکنون دارای 1500 عضو فعال است.


ناصر صابری رئیس اداره ثبت و احوال تفرش :
سن ازدواج دختران تفرشی بین 20 تا 24 سال و پسران بین 25 تا 29 سال است.
به گزارش پایگاه خبری عقاب نیوز به نقل از خبرنگار فرهنگی ندای تفرش، صابری رئیس اداره ثبت و احوال تفرش در خصوص سن طلاق در تفرش اظهار کرد: طلاق در تفرش معمولاً در سنین 26 تا 30 سال انجام می شود.
رئیس اداره ثبت و احوال تفرش با اشاره به رشد آمار طلاق و ازدواج در تفرش افزود: در تفرش آمار ازدواج در 5 ماه اول امسال در مقایسه با همین مدت در سال 93، 3 درصد رشد داشته و طلاق نیز 1 درصد کاهش پیدا کرده است.
به گفته وی در 4 ماه اول امسال 59 ازدواج و 15 طلاق در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق تفرش به ثبت رسیده است.


خیابانی در تهران به مناسبت روز پزشک به نام پروفسور پروانه وثوق معروف به فرشته کودکان مبتلا به سرطان ایران نامگذاری شد.
به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، یک خیابان در تهران به نام پروفسور پروانه وثوق بنیانگذار آنکولوژی اطفال در ایران نامگذاری شد، این مراسم در تاریخ 2 شهریور ماه 1394 با حضور سید محمد هادی ایازی قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکتهای اجتماعی سازمانهای مردمنهاد و خیریههای حوزه سلامت، شهرام گیل آبادی مشاور شهردار تهران و رئیس مرکزارتباطات راهبردی و امور بینالملل شهرداری تهران، محمد مهدی گلمکانی دبیر هیأت مدیره نظام پزشکی تهران, مجتبی شاکری عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس کمیسون نام گذاری معابر و اماکن عمومی شهر تهران، بهروز رضایی قائم مقام شهردار منطقه یک شهرداری تهران، سید صادق موسویان شهردار ناحیه 6 شهرداری منطقه یک، اعضای هیأت امنا و مدیره محک، جمعی از پزشکان و متخصصان و تعدادی از کودکان بهبود یافته از سرطان و در حال درمان محک برگزار شد.
قائم مقام وزیر بهداشت: حل مشکلات حوزه درمان با بهره مندی از ظرفیتهای مردمی
ایازی قائم مقام وزیر بهداشت درامور مشارکتهای اجتماعی سازمانهای مردم نهاد ضمن گرامیداشت روز پزشک و یاد پروفسور پروانه وثوق، با اشاره به فعالیتهای محک در حوزه سلامت گفت: «وزارت بهداشت تا قبل از تأسیس مؤسسه خیریه محک در خصوص دغدغه درمان کودکان مبتلا به سرطان مشکلات فراوان داشت اما امروز با وجود این مؤسسه این دغدغه از بین رفته است و محک متولی کودکان مبتلا به سرطان در سراسر ایران و حتی منطقه شده و ارزشمندترین نکته در این رابطه این است که این سازمان به همت خود مردم بنا شده است.»
وی افزود: «اگر بخواهیم مشکلات مربوط به حوزه درمان را حل کنیم بهتر است از ظرفیتهای مردمی استفاده کنیم. نام مؤسسه خیریه محک در حوزه سلامت و سازمانهای مردم نهاد و حمایت از کودکان مبتلا به سرطان میدرخشد و موجب مباهات حوزه خیریه است. امیدواریم روزی را شاهد باشیم که هیچ بیماری دغدغه هزینههای درمان را نداشته باشد.»
عضو شورای اسلامی شهر تهران: از یاد و نام بزرگ مردان و بزرگ زنان ایران هویتی برای نسلهای آینده بسازیم
مجتبی شاکری عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس کمیسون نام گذاری معابر و اماکن عمومی تهران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد فرزانه پروانه وثوق گفت: «میبایست از بزرگ مردان و بزرگ زنانی که در بستر خاک ایران زمین پرورش یافتند و بالندگی ایجاد کردند، قدردانی کرد و از یاد و نام آنها هویتی برای نسلهای آینده ساخت تا آنها بتوانند خودشان را بیابند و آیندهای زیبا برای کشور بسازند. وظیفه ما است که شهر را با تمام ظرفیتها و هویتهایش نشان دهیم و افرادی که با خدمات خود موجب استواری این کشور شدهاند را به همگان بشناسانیم. خدمات محک نمونه و الگویی برای تکثیر خدماتی این چنین است.»
رضایی قائم مقام شهردار منطقه یک تهران نیز گفت: «پزشکان بزرگی چون پروانه وثوق با ایجاد یک رابطه معنوی با بیمار خود تلاش میکنند که بیماران در طول درمان شاداب باشند و فقط به درمان فکر کنند. باعث مباهات است که نام این عزیزان را بر خیابانهای شهرمان ببینیم. امیدواریم با افزایش همکاری شهرداری با خیریهها وسازمانهای مردم نهاد ظرفیتهای اجتماعی بیشتری فعال شود.»
دیر عامل محک: دانش، عمل نیک و اخلاق پزشکی میراث پروفسور وثوق
آراسب احمدیان مدیر عامل موسسه خیریه محک، ضمن خیر مقدم و تبریک روز پزشک گفت: «محک تا امروز دو کنفرانس آنکولوژی سرطان اطفال رادر سالهای 1385 و 1393 برگزار کرده است. در نخستین کنفرانس به احترام پروفسور پروانه وثوق متخصصانی در سطح بینالمللی که از همکاران ایشان بودند به محک آمدند. سال گذشته در دومین کنفرانس که به نام وی برگزار شد جای خالی این استاد فرزانه در بین همکاران و شاگردانشان خالی بود. تصمیم داریم هر دو سال یک بار این کنفرانس بینالمللی را برگزار کنیم. بی شک سال آینده وقتی متخصصان و صاحب نظران از سراسر دنیا به محک میآیند با عبور از این خیابان و دیدن نام آن نتیجهای به جز عقلانیت و احترام به علم و مقام دانشمند در تصمیمات گردانندگان شهر تهران نخواهند دید و محک قدردان این پیشنهاد و تصمیم خردمندانه و زیبا است.»
احمدیان گفت: «پروفسور پروانه وثوق میراثی از دانش، عمل نیک و اخلاق پزشکی را بر جای گذاشت. اینک که شاگردانش عهدهدار درمان کودکان مبتلا به سرطان هستند در چهارچوب اخلاقی که ایشان الگو و آموزنده آن بودند، به وظایفشان عمل میکنند. این سازمان هم با توجه به بیانیه خود در چهارچوب همین میراث ارزشمند و ارزشهایی چون پاسخگویی، شفافیت، زیبایی شناسی و قدرشناسی عمل میکند. امیدواریم تدوام اقدامات ارزشمند ایشان زمینه ساز لبخند بر روی لبان کودکان و خانوادههای آنها باشد که شادمانه این مرکز را ترک کنند.»
مردآویژ آل بویه، عضو هیأت امنای محک، ضمن گرامیداشت روز پزشک خلاصهای از تاریخچه و نحوه تأسیس بیمارستان فوق تخصصی محک را بیان کرد و گفت: «حضور پروانه وثوق در سالهای ابتدایی تأسیس بیمارستان محک سبب همراهی همکاران و شاگردان ایشان با محک شد و اینک این بیمارستان بالاترین خدمات تخصصی در زمینه درمان کودکان مبتلا به سرطان مطابق با استانداردهای روز دنیا را به کودکان مبتلا به سرطان ارائه میدهد.
عظیم مهرور رئیس بیمارستان فوق تخصصی محک، ضمن گرامیداشت خاطره زنده یاد پروفسور پروانه وثوق و تبریک روز پزشک، گفت: «خدا را شکر میکنیم که از محضر چنین استادی بهره مند شدیم و علاوه بر درس طب از او درس زندگی و انسانیت آموختیم. همه پزشکان محک به خود میبالند که به واسطه فعالیت در بیمارستان محک که از دل مؤسسه خیریه محک بنا شده هیچ رابطه مالی با بیمارانشان ندارند و فقط به سلامت آنها فکر میکنند.»
مهرور ابراز امیدواری کرد که با همکاری وزارت بهداشت، کادر درمانی متخصص بتواند به طور مستمر و مؤثر در بیمارستان محک حضور داشته باشد و بالاترین سطح کیفی خدمات را به کودکان مبتلا به سرطان ارائه کند.
این مراسم با هدف گرامیداشت پروفسور پروانه وثوق، بنیانگذار طب آنکولوژی اطفال در ایران و رئیس فقید هیأت امنای محک همزمان با روز پزشک برگزار شد و در آن خیابان جنت واقع در دارآباد به خیابان پروفسور وثوق تغییر نام داد.
این اقدام پیرو پیشنهاد شهرداری تهران و موافقت شورای اسلامی شهر تهران، مبنی بر تغییر نام خیابان جنت حد فاصل بلوار مژدی و بلوار محک در مجاورت بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان "محک" به نام پروفسور پروانه وثوق، بنیانگذار آنکولوژی اطفال در ایران صورت گرفت.
پروانه وثوق که بود؟
دکتر پروانه وثوق، متولد اسفندماه 1314 در تفرش بود. وی دکترای عمومی خود را در سال 1342 از دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران دریافت کرد و دورههای تخصصی و فوق تخصصی اطفال را در دانشگاههای کمبریج، ماساچوست و ایلینوی گذراند و دوره تکمیلی فوق تخصصی خون و سرطان کودکان را در دانشگاه واشنگتن سپری کرد. پروفسور وثوق طبابت در ایران را از سال 1350 آغاز کرد. وی بنیانگذار رشته فوق تخصصی خوو سرطان کودکان بود و بخش هماتولوژی و آنکولوژی اطفال را در بیمارستان علی اصغر راهاندازی کرد. وی همچنین با حضور داوطلبانه و هدایت علمی، سبب شد تا بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک در سال 1386 شروع به فعالیت کند.
پروفسور پروانه وثوق از ابتدای فعالیت بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک به صورت داوطلبانه (بدون دریافت حقوق) لحظات عمر و دانش ارزشمند خود را تا آخرین روز حیات وقف کودکان مبتلا به سرطان کرد و صبح روز یکشنبه 29 اردیبهشتماه 1392 درگذشت.
از این استاد فرزانه بیش از 100 عنوان مقاله و کتاب در زمینه بیماریهای خون و سرطان کودکان به جای مانده است. او با علم و دانش خود هزاران کودک مبتلا به سرطان را در مسیر درمان و بهبودی همراهی کرد.
با حضور شما کودکان مبتلا به سرطان هرگز تنها نمیمانند
بعضی انسانها حتی بعد از رفتنشان هم اثر ماندگاری از خود به جای میگذارند که یادشان هیچ وقت فراموش نمیشود و مسیری که در زندگی پیش گرفته بودند برای همیشه جاودان باقی میماند...
پروفسور پروانه وثوق نیز با دانش، وارستگی و مهر بی دریغش، مسیری جاودان را برای همه ما به جای گذاشت. محک باور دارد که با حضور تک تک یاورانش، مسیر پروانه وثوق و همراهانش همواره پیموده خواهد شد و کودکان مبتلا به سرطان در مسیر درمان تنها نخواهند ماند. به امید آنکه با تکیه بر تخصص،دانش و مهر پزشکان و مشارکت و بزرگ اندیشی نیکوکاران در مسیر ارائه بهترین خدمات درمانی و حمایتی همه جانبه به کودکان مبتلا به سرطان در مؤسسهای شفاف و پاسخگوی گام برداریم.


شهردار تفرش از افتتاح فاز اول پارک جنگلی کناربر تفرش، همزمان با هفته دولت و با حضور استاندار مرکزی خبر داد.
میثم صابری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عملیات محوطه سازی این پارک جنگلی که پنج هکتار وسعت داشته و در جوار رودخانه کناربر تفرش قرار دارد از اسفند ماه ۹۳ آغاز شده و در این پارک جنگلی سعی شده کمترین آسیب به منطقه طبیعی و جنگلی برسد
شهردار تفرش با اشاره به زمانبندی پایان این طرح، افزود: این طرح از طرح های زمان بر و بزرگ است و زمانی برای اتمام آن پیش بینی نشده است، ولی سعی خواهیم کرد تا پایان سال فاز اول این طرح به طور کامل به اتمام برسد.
صابری ایجاد راه دسترسی از پل سعدی تا پل میر شکرایی را فاز اول این طرح دانست و تصریح کرد: در فاز اول این طرح بیش از سه هزار متر مربع از این فضا سنگفرش و باغ راه ایجاد شده است و در فاز دوم تجهیزات و روشنایی این پارک تامین خواهد شد.
وی در خصوص اعتبار این طرح، گفت: این طرح از طرح های بزرگ است که در طول چند سال به بهره برداری می رسد، به همین دلیل اعتباری برای کل طرح در نظر گرفته نشده است ولی برای انجام فاز اول این طرح اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
شهردار تفرش، ساخت نیمکت، کلبه، لانه پرندگان با استفاده از چوب درختان را بخشی از طرح های اجرایی در این پارک جنگلی عنوان کرد.
گفتنی است منطقه جنگلی و طبیعی کناربر تفرش با وجود جاذبه های طبیعی و محیطی و پوشش درختان صنوبر، یکی از مهمترین اماکن گردشگری طبیعی در شهرستان تفرش است.


فرماندار تفرش گفت: همزمان با فرارسیدن هفته دولت بیش از ۲۰ پروژه در زمینه های مختلف در این شهرستان افتتاح می شود.
کریم حمیدوند در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام برنامه های هفته دولت در شهرستان تفرش اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن هفته دولت بیش از ۲۰ پروژه در زمینه های مختلف در این شهرستان افتتاح می شود.
وی با اشاره به برنامه های اولین روز از هفته دولت گفت: در اولین روز از هفته دولت، پل و محوطه سازی و آسفالت روستای دنیجرد، افتتاح محوطه سازی روستای دلارام، جدول زیرسازی، آسفالت و پل روستای کوکان، جدول زیرسازی، آسفالت و پل روستای دادمرز و ساماندهی معابر روستای قزلجه افتتاح می شوند.
فرماندار تفرش، افتتاح توسعه فضای فیزیکی کتابخانه پروفسور حسابی و برگزاری جشن دهه کرامت در مسجد جامع طرخوران را از برنامه های دومین روز هفته دولت عنوان کرد.
به گفته حمیدوند، با حضور استاندار مرکزی در سومین روز هفته دولت در تفرش، پروژه های محوطه سازی پارک جنگلی و طبیعی کناربر، آسفالت بلوار خلیج فارس، سردر دانشگاه تفرش، فاز دو میدان اندیشه دانشگاه تفرش، افتتاح و گاز رسانی به ۱۴ روستای بخش مرکزی تفرش کلنگ زنی می شود.
وی با اشاره به برنامه های چهارمین روز هفته دولت گفت: در این روز شورای اداری بخش در روستای شهراب برگزار می شود و همچنین پست بانک شهراب، محل پسماند روستای شهراب، خانه عالم روستای شاهواروق و جدول گذاری زیر سازی و آسفالت روستای زرجین افتتاح شده و ۲۱۰۰ متر شبکه فشار ضعیف هوایی در روستای کریان به کابل خود نگهدار تبدیل می شوند.
فرماندار تفرش، با اشاره به برپایی «میز دولت» در مصلی ولایت تفرش در پنجمین روز هفته دولت گفت: در این روز دو ساعت قبل از برگزاری نماز جمعه مدیران دستگاه های خدمات رسان در مصلی ولایت حضور می یابند و به مشکلات و مسائل مردم پاسخ می دهند. همچنین در همین روز نشست تخصصی موسیقی هنرجویان شهرستان برگزار شده و مسئولین نماز مغرب و عشا را در مسجد نورالله اقامه می کنند.
حمیدوند، افتتاح پل و محوطه سازی و آسفالت روستای جلایر، افتتاح بند سنگی ملاتی حوزه جلایر و حضور مسئولین در نماز مغرب و عشا در مسجد قائمیه را از برنامه های ششمین روز هفته دولت عنوان کرد.
به گفته وی در آخرین روز هفته دولت، انبار عملیات و پارکینگ مسقف هلال احمر و مرغداری ۲۰ هزار قطعه ای در روستای قلعه قدس تفرش افتتاح شده و مسئولین نماز مغرب و عشا را در مسجد میانده اقامه می کنند.


علی لطفی رئیس ستاد نماز جمعه تفرش در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ندای تفرش گفت: همزمان با دهه کرامت، جشن میلاد امام رضا(ع) فردا دوشنبه دوم شهریور ۱۳۹۴ ساعت 9 شب در مصلی ولایت تفرش با حضور خادمین حرم رضوی برگزار میشود.
وی اظهار کرد: 4 خادم حرم رضوی دوشنبه ساعت 20/30 وارد تفرش شده و از میدان آزادی به سمت مصلی ولایت مشایعت می شوند.
رئیس ستاد نماز جمعه تفرش، دیدار خادمین با امام جمعه، اعضای ستاد نماز جمعه و اعضای ستاد عتبات و عالیات تفرش، زیارت امامزاده محمد(ع) جد مقام معظم رهبری را از برنامه های دیگر این خادمین در تفرش اعلام کرد.


.: Weblog Themes By Pichak :.